- 12 Haziran 2007
- 4.523
- 784
- 363
- Konu Sahibi TuzluCekirdek
-
hastaneye giderken kendi yatağınıza sermek için nevresim takımı götürecek misiniz?
memelekete gittigimde eşimle çarşıya çıkıp ordanda birşeyler alacaktık.ama sevgili kaynanam gitmeyeceksiniz dedi.bende kızıma eşya alcam dedim.dediki bana sen karışma ben çocuguma alırım dedi.allahım benim çocuguma karısma sen dedi.allahım böyle insanları sen ıslah et.
arkadaşlar ben daha hiç hazırlık yapmadım yani hiç bir şey almadım alamadım.sizin gibi şehir merkezinde oturmuyorum maalesef köyde görev yapıyoruz.okuldan çıkarken alışveriş yapabiliceğim yerler yok çok imrendim size.bolunun bi ilçesinin köyündeyim.istyanbula gidip oradan toptan almayı düşünüyoruz.bi kere de alacağımız için ucuz nereler var toptan parekende yerler var mı bana açık adresler verebilir misiniz.nestle senin verdiğin adresleri not ettim.çakmakçılar yokuşu nerde bilen var mı
kızlar şimdi annemlerden geldik okadar güzel şeyler örmüşki bayıldım hırkalar yelekler patikler ağız bezleri yorganınıda o diktiricekmiş o yüzden ben uyku seti almıcam yerine nevresim takımı almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?