herşey hallolur kızlar panik yapmayın...aslında en doğrusu 7. aydan sonra başlamak ama insan buldumcuk oluveriyor valla....32 yaşında benim gibi ilk çocuğunuzu doğuracak olursanız çarşı/pazardan çıkamıyorsunuz...arkadaşlar ben mağaza kazığı çok yedim...içinde 2 takım olan, çok parçalı hastane çıkışlarına (idilbaby nin ) 60 ytl para verdim...ama geçen cumartesi mercan/tahtakale/mahmutpaşa ya gidince beynimden vurulmuşa döndüm...şimdi size bir adres vereceğim...gidin bir bakın...aynı hastane çıkışları (marka farklı) 20 ytl...mevlüt takımını ben 45 ytl ye aldım..orda 15 ytl...nevresim takımları 14 ytl...3 parça çıtçıtlı body 7.5 ytl...pijama takımları 7 ytl...havlu tulumlar (şapkaları da var) 7.5 ytl...boşu boşuna mağaza kazığı yedim kızlar...uyku tulumları 13-14 ytl...mercan / çakmakçılar yokuşu / no:18/1 / üçler çeyiz& bebe mağazası....oraya gitmişken mahmutpaşayı da gezin derim...[/QU
bende eminönünden yapıyorum alışverişi havuzlu handan 3 4 katlı biryer bebeğe ait herşey var hastane çıkışını 20 ytl ye aldım peluş battaniyesini 12 ytl fiyatlar gerçekten çok uygun bebek mağazalarındaki fiyatların yarısı ve çeşit bol ay sonu tekrar gitmeyi düşünüyorum nasipse