Merhaba, benim 2 aylık oğlum var.. Bu aralar gaz sancısından sandığım bir huzursuzluğu var ve yüz üstü yatırddığım zaman daha deliksiz uyuyor..
Sürekli takip ediyorum ağzı burnu kapanmasın diye fakat geçenlerde yeni doğan bebekleri yüz üstü yatırmanın sağlıklı olmadığını duymuştum..
Acaba2 aylıkken bebeğini yüz üstü yatıran anneler varmı aramızda, ne yapacağımı şaşırdım..
Merhaba, benim 2 aylık oğlum var.. Bu aralar gaz sancısından sandığım bir huzursuzluğu var ve yüz üstü yatırddığım zaman daha deliksiz uyuyor..
Sürekli takip ediyorum ağzı burnu kapanmasın diye fakat geçenlerde yeni doğan bebekleri yüz üstü yatırmanın sağlıklı olmadığını duymuştum..
Acaba2 aylıkken bebeğini yüz üstü yatıran anneler varmı aramızda, ne yapacağımı şaşırdım..
slm yanlis duymussun canim ben yurt disindayim burda bebekler dogar dogmaz hemen yuz ustu yatiriyorlar bebekler daha rahat ediyormus oyle benimde oglum 2 aylik gunduzleri oyle yatiriyorum tabi surekli kontrol ediyorum gece yatirma bogulabilir ama gunduzleri yair canim faydasi var zarari yok
bencede ıyı yapmıssın..bende dahıl olmak uzere cevremdeki eski kadınlardan duyduğum hep cocuklarını yuz ustu yatırdıkları..ben sımdıkı doktorların yuzustu yatırmayın görusune katılmıyorum..yuzustu yatırmak gaz konusunda bırebır ıyı bı yatıs pozisyonu ayrıca kustugunda genzıne kacma problemıde olmuyor..bence devam et yatırmaya böle..yıllardır annelerımız yatırmıs sorun olmamıs sımdı mı oldu sorun allah askına..