Bebeklerde yabancılaşma ne zaman başlayacak?

Viola

Yiğitim bitanem..
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
1.278
3
358
46
İzmir
Oğluşum kimi görse gülüyor,kucaklarına gidiyor..Ben istiyorum ki artık yabancılaşma başlasın,sürekli görmediği insanlara gitmesin.ama malesef henüz böyle bir durum yok.sizde durumlar nasıl?ne zaman yabancılaşma başlar,fikri olan var mı??

Benimm oğlummm yabancılaşmaya başladı.Yabancı birini görünce dudağını büküp ağlıyoo

aynen benim oğlum da çok yabancılıyo bu aralar.az gördüğü birisi alırrsa kucağına yüzüne bakıp bakıp büzüyo dudağını.her bebek aynı olmuyo.bazıları da hiç yabancılamayabiliyo..

benim oğlumda kim olsa kucağına atlıyor markette pazarda kim olduğunun önemi yok birde bizim evdn biri gidiyorsa kapıya çıkanın kucağına atlıyor dışarı çıkacak diye bence bundan sonra yabancılamaz yedi aylık oldu nerdeyse

benım kızımdada 4 aylıkken basladı hala devam edıyor hep kucagımda olacak hatta babasına bıle gıtmek ıstemıyor bendeyken.cok zor valla dınlenemıyor ınsan anneme kayınvalıdeme gıdıyoruz cıglık cıglıga bana gelecek senın yabancılamamıs ne guzel bundan sonrada yabancılamaz sanırım

canım ne güzel bebeğin sıcak kanlı.ama bende bebeğimin yabancılara gitmesini istemezdim.bazı bebeklerde yabancılaşma olmuyor sanırım senin bebeğinde öyle.maşallah bebeğinde çok tatlı millet kucağına almasında ne yapsın.

Bebekten bebeğe değişir yabancılama olayı.
Benimki de pek yabancılamıyor.

violacım bence çok şanslısn..bebeğin kimseyi yabancılamıyormuş..benim kızım çok yabaniydi halende öyle..asla kimsenin evine gidemiyoruz..kimsede kalamıyoruz..eve biri gelincede aynı..sürekli ağlıyor huysuzlanıyor..anlıycan rezil ediyor beni..bi topluma girince benden başka kimseye gitmiyor..yerde bile durmuyor yemek bile yedirmiyor..gözünün önünde olduğu sürece birilerinin kucağına gitmesinde bence bi sorun yok..

bizimki de yabancılıyor 2 haftadan beri falan
ama sen neden yabancılasın istiyorsun ki anlamadım:)

oğlum 4 aylıktan beri yabancılara tepki gösteriyor biraz zaman geçince hemen alışıyor kucaklarına gidiyor ama gözler bende yerim ben onu annesinin gül böreğiiiii

bazen yabancılaması çok iyi aslında herkese güvenmemesi gerektiğini bilmeli aslında birde ben bir tuaf oluyorum hop millet gel bile demeden önce kucaklarına atlıyor oğlum ve tabi sarılmalar öpücükler engel olamıyorum tanıdıklar sorun değilde yabancıların sağlık durumlar hakknda bir bilgimiz yok ama işin iyi tarafı gezmede arkadaşlarda misafir geldiğinde rahat ediyorsun

Violacim vallahi sanslisin benim kzim nerdeyse 3ayliktan beri yabani bir babasina bir bana haric gorsen etini cimcirmisin gibi feryat ile agliyor bir yere gidemiyorum insanlar yaklasamiyor bile ustelik susturmakta oyle zor oluyorki cok yabani bir cocuk benim ki bence yigit cok sicak bir cocuk buna sevin simdiden boyle pozitif bir bebegin oldugu icin

Benim bebeğim 3 aylık, ama 2 ayı biraz geçmişti yabancılama başladı. Annemi bile bir gün görmesin kucağında ağlıyor. Tam yabani, misafirler gelince gidene kadar ağlıyor, fena şey, düzelir diye bekliyorum. Bana çok bağımlı.

benım oglumda 7 aylık oldu ama benımkıde herkese gıdıyor,herkese guluyor.bende ne zaman yabancılıycak dıye beklıyorum ama herhalde boyle devam edecek.bırde benımkı baskalarının yanında pek sessız kımse ınanmıyor kucuk canavarın benım canımı cıkardıgına.

Çok sağol canım güzel yorumun için.bir sokağa çıkıyoruz,herkese gülüyor,tabi o güldüğü için insanlarda durum sevmek istiyor.işte bu durum beni rahatsız ediyor.ama artık yapacaak birşey yok..bir de her gün dışarı çıkmak istiyor benim oğlan,havalar soğuyunca ne yapıcaz bilmiyorum artık..

ne kadar güzel pozitif bir bebek bence bu duyguyu bastırmaya çalışma....

benim kızım 10. ayını bitirmek üzere hep güler yüzlü ve kimseyi yadırgamaz annesine çekmiş :teytey:...

zamanla o da ayırt eder nasılsa....

canım,çok sağol ama resimdeki bebeğim değil..aslında resmini koymak istiyorum ama yapamıyorum.çünkü bende kayıtlı resimler istenilene göre büyük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…