K Klmsand Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2023 14 5 25 14 Haziran 2024 Konu Sahibi Klmsand #1 Bebeklerin tırnak etlerinin kızarmasında kantoron yağı kullanan var mı ve nasıl kullanılıyorsunuz?
undesiderio Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2023 191 66 32 5 Ağustos 2024 Konu Sahibi Klmsand #2 Klmsand .!.: Bebeklerin tırnak etlerinin kızarmasında kantoron yağı kullanan var mı ve nasıl kullanılıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, kullandınız mı bebeğinize kantaron yağı ve işe yaradı mı¿ Aynı dertten muzdaribim
Klmsand .!.: Bebeklerin tırnak etlerinin kızarmasında kantoron yağı kullanan var mı ve nasıl kullanılıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, kullandınız mı bebeğinize kantaron yağı ve işe yaradı mı¿ Aynı dertten muzdaribim
B bilgeannem Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2024 708 661 35 5 Ağustos 2024 Konu Sahibi Klmsand #3 Kantaron kullanmadım ama badem yağı ya da vücut losyonu ile masaj yaptım geçti. Osman gonulal doktorun bu konuda videosu var izleyin. Geçmiş olsun
Kantaron kullanmadım ama badem yağı ya da vücut losyonu ile masaj yaptım geçti. Osman gonulal doktorun bu konuda videosu var izleyin. Geçmiş olsun