• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeklerde terleme

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

selege

İlayda Deniz
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
215
0
116
Kayseri
merhaba arkadaşlar 3,5 aylık kızım var ve özellikle geceleri çok terliyor.Ancak genelde başı terlemesi gerekirken benim kızın sadece sırtı terliyor,ama çok terliyor,bazen havlu koyuyorum bazen de kıyafetlerini değiştirmek zorunda kalıyorum.Hastalandırcam diye korkuyorum,bu kadar terleme normalmi bir akıll verin sevgiler.

benim oğlum da çok terliyor... bebekliğinden itibaren hem de...
dr.a sorduğumda ter bezleri çok çalışıyor demişti...

bende gecede 2-3 ke üsütünü değiştiriyordum... artık ( 3 yalındayız) sadece bezini değiştiriyorum...

Teşekkürler benim kız sonradan terlemeye başladı hastalanmıştı şurup kullandık ondan sonra başladı,terlemeniz sonra kesildimi?

Bizimki de doğduğundan beri çok terliyor. Şuanda 5.5 aylık. Özellikle başından gündüz bile terliyor. Geceleri sürekli altına bişeyler seriyorum ve onu değiştiriyorum. Bu kadar terleme bu aylarda normal mi bilmiyorum. Doktora da sormayı unutmuşum.

bizimde öyle yaa..sırtı sürekli su gibi..değiştirmekten fenalık geldi artık..hani bu nano tech (terletmeyen) kıyafetler varmış..bilen varmı? atlet,kıyafet,hatta çarşaf falan..öyle bişey varsa kesin alırım ya..

En iyi pamuklu kıyafetlerdir heralde. Ya biz ankarada yaşıyoruz henüz kısa kollulara geçmeye cesaret edemedim. Ama sürekli terleyince de geçsem mi diyorum. Şuanda uzun kollu body'nin üzerine kısa kollu t-shirt giydiriyorum. Ama altına kısa kollu body mi giydirsem artık diyorum. Evlerin içleri o kadar da sıcak değil şuanda ama ben askılı geziyorum evde bilmiyorum. Sürekli yattıkları , bir yerlere yaslandıkları için mi oluyor acaba?
Bir de emzirirken kucağmda emziriyorum, fena terliyoruz ikimiz de. Uzanarak emzireyim dedim onda da alışık olmayınca birkaç dakika emdi bıraktı, kucağıma alıp öyle devam ettik. Sizler nasıl emziriyorsunuz?

benim oğlumda çok fazla terliyor ama dr normal olduğunu söyledi kıyafet olarakta siz ne giyiyorsanız aynı şekilde giydirin soğuktan değil aksine sıcaktan daha çok etkilenir dedi özellikle erkek bebişler emzirirkende direk kucağıma almıyorum normal bir yastık kullanıyorum hem emerken daha az terliyor hemde çok yorulmuyor bebişler sağlıkla büyüsün inşallah :emir_bebek:

oğlum hep kafasından terlerdi taki hastalanana kadar

hastalandıktan sonra hep sırtıda terlemeye başladı.hemde ne terleme sırılsıklam oluyor resmen.zaten havalarda ısındı.kırk kere değiştiriyorum

oğlum hep kafasından terlerdi taki hastalanana kadar

hastalandıktan sonra hep sırtıda terlemeye başladı.hemde ne terleme sırılsıklam oluyor resmen.zaten havalarda ısındı.kırk kere değiştiriyorum

Oğlum 2,5 yaşında
ve aşırı terliyo, su gibi şakır şakır ter oluyo her gece sırtı uyurken
hele bu gece 4 kere üstünü değiştirdim
içine aklet giydirmiyorum, sadece bi tane incecik tişört giydiriyorum, onunla bile terliyo
acaba normal midir?

merhaba, benim yavrum an itibarı ile sekizinci ayından gün alıyor. istanbulda terleme sorunumuz cok azdı. geceleri sadece başını koyduğu yerde ter olurdu. şimdi 8ulunduğumuz yer cok sıcak. yaklaşık en az 40 derece oluyor. sırtıda cok terliyor. geceleri avucunun içi ve ayak tabanı cok sıcak oluyor. aranızda bu sorunu yaşayan var mı. saygılar

bizde de aynı durum var oğlumun yastığı hep ıslak gece kıyafet deeğişiyorz bazen sadece bezle yatırıyorum dün gece vantilatörü brz ona çevrdm terlemedi ama hasta olmasndan korkuyorum o zaman

merhaba, sizinde avuc içi ile ayak tabanı cok sıcak oluyor mu? vantılatör acınca kaynanam üstüne ince bir örtü örtüyor. biz balkonda yatmaya başladık ama bu sıcaklarda oda cözüm olmadı. sabahları bir cay bardağına yakın su içiyor. inşallah hasta olmaz canlarımız. saygılar

evet cnm avuç içi ayaklar da terliyo vantilatör sçınca ben de örtüyorum ince bşy

merhaba arkadaşlar 3,5 aylık kızım var ve özellikle geceleri çok terliyor.Ancak genelde başı terlemesi gerekirken benim kızın sadece sırtı terliyor,ama çok terliyor,bazen havlu koyuyorum bazen de kıyafetlerini değiştirmek zorunda kalıyorum.Hastalandırcam diye korkuyorum,bu kadar terleme normalmi bir akıll verin sevgiler.
Benim bebegim de sürekli terliyor sabaha kadar her uyandıginda üstünü değiştiriyorum sanırım sıcaklardan evin içi 30 derece normaldir heralde terlemesi

Back
X