Teşekkür ederim bilgilendirme için. Burada bazı konu başlıkları altında 3 aylık 4 aylık başlayanlar vardı ve bu benim kafamı karıştırdı.Tadım için bile daha çok erken. Üstelik ek gıda zaten tadımla başlıyor. Önce bir çay kaşığı veriyorsunuz zaten. Benim kızım mama aldığı için 5.5 aylıkken başladık ama doktorum özellikle belirtti 5.5 den önce başlamayın diye. Daha bebeğinizin sindirim boşaltım sistemi gelişmedi bile.
Aceleniz nedir acaba yani ek gıdaya başlarken zaten çocuk bir tabak mama yemiyor tadım yapa yapa ilerliyorsunuz şuan bebeğiniz sadece anne sütü içecek altı aya kadar bebeğinizi rahatsız eder bu tür şeyler sindiremez yeri geliyor sütümuz huzursuz ediyor bebeği ki meyveli yoğurttan bahsediyorsunuz bide ek gıdaya gecseniz bile paketli ürün verilmez bebeğeMerhaba kızlar. Bebeğim 2 aylık. Kilosu gelişimi herşeyi elhamdülillah gayet iyi. Bebeğimde tadıma ne zaman başlayabilirim. Ek gıda demiyorum. Tadım. Yoğurt gibi gıdaların tadımını 2.5 3 aylıkken minik minik yapabilir miyim? Yoksa illa 6.aya girmeyi mi beklemem gerekiyor? Meyveli yoğurt yerken çekirdek içi kadar verdim herhangi bir şey olmadı sadece tattırdım. Eşim 6.ayda şimdi olmaz tattırma diyor. Sizler ne zaman tadıma başladınız? Ayrıca ek gıda için de doktorlar kimisi 6.ay derken kimisi 4.ay diyor yani her doktor farklı bir ay söylüyor. Ne yapmalıyım?
Bebeğiniz alerjik reaksiyon gösterebilir. Daha boşaltım sistemi gelişmedi tam olarak. Hiçbir şey vermemelisiniz 6 aya kadar. 4.ayda da başlamayın lütfen. Ömür boyu yemek yiyecek zaten inşallah merak etmeyin. 6. aydan sonra da tadım olarak başlanıyor ve de bebeğinizin ayına uygun meyve ve de sebzeler ile tadım yaparak. Bir ara bende ay ay besin listesi vardı ama şimdi bilmiyorum, aktarmışımdır muhtemelen çoktan. Bularsam gönderirim inşallah.Merhaba kızlar. Bebeğim 2 aylık. Kilosu gelişimi herşeyi elhamdülillah gayet iyi. Bebeğimde tadıma ne zaman başlayabilirim. Ek gıda demiyorum. Tadım. Yoğurt gibi gıdaların tadımını 2.5 3 aylıkken minik minik yapabilir miyim? Yoksa illa 6.aya girmeyi mi beklemem gerekiyor? Meyveli yoğurt yerken çekirdek içi kadar verdim herhangi bir şey olmadı sadece tattırdım. Eşim 6.ayda şimdi olmaz tattırma diyor. Sizler ne zaman tadıma başladınız? Ayrıca ek gıda için de doktorlar kimisi 6.ay derken kimisi 4.ay diyor yani her doktor farklı bir ay söylüyor. Ne yapmalıyım?
4 aylıkken Sütumun az geldigi zamanlar kendim yaptığım yoğurttan yediriyordum 2.5 ay küçük anne sütüyle besleMerhaba kızlar. Bebeğim 2 aylık. Kilosu gelişimi herşeyi elhamdülillah gayet iyi. Bebeğimde tadıma ne zaman başlayabilirim. Ek gıda demiyorum. Tadım. Yoğurt gibi gıdaların tadımını 2.5 3 aylıkken minik minik yapabilir miyim? Yoksa illa 6.aya girmeyi mi beklemem gerekiyor? Meyveli yoğurt yerken çekirdek içi kadar verdim herhangi bir şey olmadı sadece tattırdım. Eşim 6.ayda şimdi olmaz tattırma diyor. Sizler ne zaman tadıma başladınız? Ayrıca ek gıda için de doktorlar kimisi 6.ay derken kimisi 4.ay diyor yani her doktor farklı bir ay söylüyor. Ne yapmalıyım?
Tadıma başlamak için çok erken. Arkadaşımın kızında yumurta alerjisi varmış ama ek gıdaya kadar anlamamışlardı mesela. Mide tepkili ve baya tehlikeli bir düzeydeymiş. Bu süt ürünleri içinde geçerli olabilir. Hem meyveli yoğurt gibi paketli gıdalar bebekler için çok zararlıMerhaba kızlar. Bebeğim 2 aylık. Kilosu gelişimi herşeyi elhamdülillah gayet iyi. Bebeğimde tadıma ne zaman başlayabilirim. Ek gıda demiyorum. Tadım. Yoğurt gibi gıdaların tadımını 2.5 3 aylıkken minik minik yapabilir miyim? Yoksa illa 6.aya girmeyi mi beklemem gerekiyor? Meyveli yoğurt yerken çekirdek içi kadar verdim herhangi bir şey olmadı sadece tattırdım. Eşim 6.ayda şimdi olmaz tattırma diyor. Sizler ne zaman tadıma başladınız? Ayrıca ek gıda için de doktorlar kimisi 6.ay derken kimisi 4.ay diyor yani her doktor farklı bir ay söylüyor. Ne yapmalıyım?
Bebeklerde tadım desteksiz bebeğiniz oturduğunda başlarMerhaba kızlar. Bebeğim 2 aylık. Kilosu gelişimi herşeyi elhamdülillah gayet iyi. Bebeğimde tadıma ne zaman başlayabilirim. Ek gıda demiyorum. Tadım. Yoğurt gibi gıdaların tadımını 2.5 3 aylıkken minik minik yapabilir miyim? Yoksa illa 6.aya girmeyi mi beklemem gerekiyor? Meyveli yoğurt yerken çekirdek içi kadar verdim herhangi bir şey olmadı sadece tattırdım. Eşim 6.ayda şimdi olmaz tattırma diyor. Sizler ne zaman tadıma başladınız? Ayrıca ek gıda için de doktorlar kimisi 6.ay derken kimisi 4.ay diyor yani her doktor farklı bir ay söylüyor. Ne yapmalıyım?
Merhaba kızlar. Bebeğim 2 aylık. Kilosu gelişimi herşeyi elhamdülillah gayet iyi. Bebeğimde tadıma ne zaman başlayabilirim. Ek gıda demiyorum. Tadım. Yoğurt gibi gıdaların tadımını 2.5 3 aylıkken minik minik yapabilir miyim? Yoksa illa 6.aya girmeyi mi beklemem gerekiyor? Meyveli yoğurt yerken çekirdek içi kadar verdim herhangi bir şey olmadı sadece tattırdım. Eşim 6.ayda şimdi olmaz tattırma diyor. Sizler ne zaman tadıma başladınız? Ayrıca ek gıda için de doktorlar kimisi 6.ay derken kimisi 4.ay diyor yani her doktor farklı bir ay söylüyor. Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?