• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeklerde sünnet

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozleb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
15
0
86
İstanbul
Merhabalar,

Oğlum 2,5 aylık ve sünnet konusunda kararsızız. Erken yaptırmak daha iyi olur diye yazılıyor genelde ama yenidoğan sünneti daha da kolay oluyormuş. Açaba biraz geç mi kaldık bu dönemde bakımı zor olur mu? Yaptıran varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bir de Avrupa yakasında hangi hastanede yaptırdığınızı da öğrenebilir miyim ben birkaç yere sordum fiyatları yüksek geldi. Teşekürler

enfeksiyon riski oldugu için doktorum 8 aya kadar sünnet yaptırmamı söyledı henuz yaptıramadık.Erken dönemde yaptırmak daha iyi oluyormuş hem erken iyileşir hem de bakımı kolay olur.hareketlenmeye baslayınca daha zor.

walla benim bebeğim 3 aylık oldu doktorumuz artık yapalım diyor ama ben ve eşim istemiyoruz..
büyüyünce yaptıracağız inşallah..

ben oğlumu 22 günlükken sünnet yaptırdım çok rahat ettik bence sende zorlanmazsın bebekler hareketlenince zor olur

merhaba kızlar,

ben oğlumu 43 günlükken sünnet ettirdim.
önceleri ben de çok tereddüt ettim ve eşimi ikna etmek çok güç oldu. şimdi ve iyi ki de yaptırmışız diyoruz. gerçekten dedikleri 1hafta içinde iyileşti. hiçbir sıkıntı yaşamadık, öyle ki ağrı kesici vermek zorunda bile kalmadım ilk gece dahi mışıl mışıl uyudu bebeğim.
tavsiye isterseniz hospitalium haznedar'da ürolog dr ilhan ofluoğlu'nun adını verebilirim. çok memnun kaldık biz. 1 ay önce 300tl ödedik sanırım fiyat değişmemiştir hala.
eğer düşünürseniz mutlaka emeklemeye başlamadan yaptırın derim. çünkü hem hareketleri daha kısıtlı ve çişleri steril dolayısıyla çok çabuk ve sorunsuz iyileşiyorlar.

Back