Bezden olabilir marka değişimine gidin. Ilık su pamuk ile temizliğini yapıp sonrasında kurulayın . Sudocrem pişik kremi dışında bir şey kullanmadım ben günBebegim yaklasik 1 aylik dogdugundan beri pisigini gidermek icin krem pudra kullaniyorum ama gecmiyor ne yapmam gerekiyor??
temizledikten sonra bebeyagi üstüne popolin öneririm ben bir sürü krem kullandim bunlar iyi gelmiştiBebegim yaklasik 1 aylik dogdugundan beri pisigini gidermek icin krem pudra kullaniyorum ama gecmiyor ne yapmam gerekiyor??
temizledikten sonra bebeyagi üstüne popolin öneririm ben bir sürü krem kullandim bunlar iyi gelmişti
Bende bezden diye dusunup bezi defistirdim hemde 3-4 defa suan sleepy kullaniyorum hala pisigi var poposu kipkirmizi baktikca benim bile icim gidiiiiyiiiiBezden olabilir marka değişimine gidin. Ilık su pamuk ile temizliğini yapıp sonrasında kurulayın . Sudocrem pişik kremi dışında bir şey kullanmadım ben gün
Denicem insallah ie yarar.temizledikten sonra bebeyagi üstüne popolin öneririm ben bir sürü krem kullandim bunlar iyi gelmişti
Ayy cok tesekkur ederim galiba bebisim alerji cnku uzun suredir pamukcuguda var cnku.Geçmeyen pişik alerji belirtilerinden birisi. Diğer belirtiler de varsa (kulak arkasında kuruluk, boyun altında pişik, gürültül/mukuslu gaita, vücutta döküntü, pamukçuk vb) vakit geçmeden alerji hekimine gitmenizi tavsiye ederim.
Bunun haricinde hametan kremden fayda gördüm. Geçmiş olsun kuzunuza.
Ayy cok tesekkur ederim galiba bebisim alerji cnku uzun suredir pamukcuguda var .
altını her değiştirdiğinde iyice kuruluyor musun. çok az da olsa hava aldır çok iyi gelir bezini değiştirdin mi bezden kaynaklıda pişik olabilir pudra pek önerilmiyor bildiğim kadarı ile. birde pişik önleyici krem ile pişik kremi arasında fark var sen hangisini kullanıyorsun pişik önleyici kullanıyorsan pişiğe hicbir faydası olmaz canim
Hametanın hangisini kullanıyorsunuz? Hametanın mavi kapaklı pomad olanı bizde çok işe yaramıştıEn basta nivea nin pisik kremini kullaniyodum baktim olmuyor hametan kullanmaya basladim yinede iylesmedi ya.
Hametanın hangisini kullanıyorsunuz? Hametanın mavi kapaklı pomad olanı bizde çok işe yaramıştı
Alerji olabilir test yaptırdıniz mı? Sütten geçen bir besine de olabilir. Süte de inşallah en kısa zamanda geçer yavrucak. Huzursuz da olurBende bezden diye dusunup bezi defistirdim hemde 3-4 defa suan sleepy kullaniyorum hala pisigi var poposu kipkirmizi baktikca benim bile icim gidiiiiyiiii