Bebek Beslenmesi Bebeklerde pisik nasil gecer

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Bahar16v

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
84
30
Bebegim yaklasik 1 aylik dogdugundan beri pisigini gidermek icin krem pudra kullaniyorum ama gecmiyor ne yapmam gerekiyor??

Kantaron yağı çok hızlı geçiriyor, öğrendiğimden beri akşamına sürerim sabaha hiç pişik kalmaz

altını her değiştirdiğinde iyice kuruluyor musun. çok az da olsa hava aldır çok iyi gelir bezini değiştirdin mi bezden kaynaklıda pişik olabilir pudra pek önerilmiyor bildiğim kadarı ile. birde pişik önleyici krem ile pişik kremi arasında fark var sen hangisini kullanıyorsun pişik önleyici kullanıyorsan pişiğe hicbir faydası olmaz canım

Geçmeyen pişik alerji belirtilerinden birisi. Diğer belirtiler de varsa (kulak arkasında kuruluk, boyun altında pişik, gürültül/mukuslu gaita, vücutta döküntü, pamukçuk vb) vakit geçmeden alerji hekimine gitmenizi tavsiye ederim.

Bunun haricinde hametan kremden fayda gördüm. Geçmiş olsun kuzunuza.

Bebegim yaklasik 1 aylik dogdugundan beri pisigini gidermek icin krem pudra kullaniyorum ama gecmiyor ne yapmam gerekiyor??
Bezden olabilir marka değişimine gidin. Ilık su pamuk ile temizliğini yapıp sonrasında kurulayın . Sudocrem pişik kremi dışında bir şey kullanmadım ben gün

Bezden olabilir marka değişimine gidin. Ilık su pamuk ile temizliğini yapıp sonrasında kurulayın . Sudocrem pişik kremi dışında bir şey kullanmadım ben gün
Bende bezden diye dusunup bezi defistirdim hemde 3-4 defa suan sleepy kullaniyorum hala pisigi var poposu kipkirmizi baktikca benim bile icim gidiiiiyiiii

Ayy cok tesekkur ederim galiba bebisim alerji cnku uzun suredir pamukcuguda var cnku.

En basta nivea nin pisik kremini kullaniyodum baktim olmuyor hametan kullanmaya basladim yinede iylesmedi ya.

Hayir popolin kullanin. Pembe olandan. Benim oglum da ilk 10 günlük mü neydi pisik oldu. Bez de degistirdim tabi. Benim kullanmadigim krem kalmadı mustela da iyi ama bariyer olarak. Pisik oluşunca popolin sürün. Bir de ıslak pamukla temizleyin.

Bnde onu kullaaniyorum ama iylesmiyor dun bi bayan bana alerjisi vardir dedi cnku uzun suredir pisik ve pamukcugu var demekki o yuzden ise yaramiyor canim yoksa narmalde ben kndim icin hametan kullaniyorum cok ise yariyor iyi bir krem.

Bende bezden diye dusunup bezi defistirdim hemde 3-4 defa suan sleepy kullaniyorum hala pisigi var poposu kipkirmizi baktikca benim bile icim gidiiiiyiiii
Alerji olabilir test yaptırdıniz mı? Sütten geçen bir besine de olabilir. Süte de inşallah en kısa zamanda geçer yavrucak. Huzursuz da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…