Bebek Beslenmesi Bebeklerde pisik nasil gecer

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebegim yaklasik 1 aylik dogdugundan beri pisigini gidermek icin krem pudra kullaniyorum ama gecmiyor ne yapmam gerekiyor??
Bepantol baby pişik kremi üzerine tanımam.Kızım doğduğundan beri kullanıyorum 2 kez pişik olmuştur o da sürmeyi unıttuğum için.Pudrayı dr asla kullanma demişti.

Hayir popolin kullanin. Pembe olandan. Benim oglum da ilk 10 günlük mü neydi pisik oldu. Bez de degistirdim tabi. Benim kullanmadigim krem kalmadı mustela da iyi ama bariyer olarak. Pisik oluşunca popolin sürün. Bir de ıslak pamukla temizleyin.
Krem surdugumde hemen kakasini yada idrarini yaptigi icin krem vucunda kalmiyorki

Krem surdugumde hemen kakasini yada idrarini yaptigi icin krem vucunda kalmiyorki
her alt degistirmenizde yağı ve kremi mutlaka uygulamaniz gerekiyor pisigi iyi olsa bile devam etmeniz lazim ben iki cocugumdada kullandim popolin aksam sürerim sabaha en kötü pisige bile iyi gelir

X