Bebeklerde PDA olan varsa yardımcı olabilir mi?

oner65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
188
30
48
29
Merhaba arkadaşlar. 4 aylık bir oğlum var ve bugün ki kalp kontrolünde doktor PDA dedi takip edilecek dedi başkada bişey söylemedi aranızda aynı durumu yaşayan varsa lütfen yardım edebilir mi

Bizde PDA Değilde ASD var. 1 yaşını bekliyoruz tekrar kontrole gidecek. Doktorlar yüksek ihtimal ameliyat diyolar. Kilo alımı durmamasi gerekiyor mümkün olduğunca kilo alsın diye uğraşıyorum

Bizde PDA Değilde ASD var. 1 yaşını bekliyoruz tekrar kontrole gidecek. Doktorlar yüksek ihtimal ameliyat diyolar. Kilo alımı durmamasi gerekiyor mümkün olduğunca kilo alsın diye uğraşıyorum
Asd ne oluyor. Çok geçmiş olsun bu arada

Merhaba arkadaşlar. 4 aylık bir oğlum var ve bugün ki kalp kontrolünde doktor PDA dedi takip edilecek dedi başkada bişey söylemedi aranızda aynı durumu yaşayan varsa lütfen yardım edebilir mi
Merhaba süreç nasıl ilerledi pda kapandı mı acaba. Kaç ayda bir kontrole götürdünüz

Doğuma kadar 2 kere kontrol oldu doğumdan sonra da 3 defa gittik 3. Kontrolde kapanmıştı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…