BeBeklerde Özellikle Oğlanlarda Ani Titreme ?

E

estel

Ziyaretçi
selam arkadaşlar..

oğlum arada sırada son günlerde sıkça şöyle bi titriyo..

hani soğuk havalarda içten bi titreme gelir silkeleniriz ya öyle..

doktorunu aradım bebek nöroloğuna gitmemizi söyledi hemen..

inanılmaz demoralize oldum..

gitmek istemedim hamen bi araştırıym dedim çünkü film çekmek filan istemiorum hemen çok zararlı bence..

erkek bebeklerde çişle alakalı olduğunu öğrendim..
yani yaparken sanırım titrerlermiş..

bazan hiç yapmıyo bazen günde bi kaç sefer yapıyo..

çok tediirginim sizce nöroloğa gidiyyim mi..

bide bulunmaz bişi bebek nöroloğu..nadir saatlerde nadir hastanede oluyo..

o sorun değil tabi gerek olsa bulunur ama çevremdekiler çok evham yaptığımı söylüyo..

ne dersiniz gitmeye gerek var mı sizce..

canim böyle bisiy daha evelinde hic duymadim,istersen hemen iyi bir doktor arastirmasi yap ve götür.

bisiy yoktur insl.ama icindeki gerginligi atmis olursun.

Hangi zamanlar titriyor canım ya anlayamadım.

benim kızda bazen titretiyor kendini.ama heyecanlanınca yapıyor.Karşısında bişey olup alamayınca felan....

benim kızımda da var o titreme.sanki ensesine saç filan değmişte ürpermiş gibi.ama kötüye yormamıştım.şimdi endişelenmeye başladım valla......

benim kızımda da var o titreme.sanki ensesine saç filan değmişte ürpermiş gibi.ama kötüye yormamıştım.şimdi endişelenmeye başladım valla......

evet işte aynen böyle bişey..

hani bizede olurya hafif ürperince şöyle bi içten titreriz..

Hangi zamanlar titriyor canım ya anlayamadım.

benim kızda bazen titretiyor kendini.ama heyecanlanınca yapıyor.Karşısında bişey olup alamayınca felan....

yok bu istemli yaptıığı bişey değil..

nette araştırdım erkek bebekler çişlerini yaparken oluyomuş..

hatta utanmadan abime babama eşime bile sordum:eek: oluyo dediler bütün erkeklerde:bbo:

hatta biri sırf bu yüzden doktor doktor dolaşmış ve en son bu çıkmış..

en yakın zamanda bi dr.la konuşucam ama hala kötüye yormuyorum

ya aslında titreme yerine silkinme diyeyim..

en yakın zamanda bi dr.la konuşucam ama hala kötüye yormuyorum

valla konuş canım..

ama yapacağı şey en kötü ihtimale göre seni yönlendirmek olur sanırım..

hele bizim dr gibi pimpirikli bi dr sa..

internette aynı soruyu birisi dr a sormuş.oda gaz da yapabilir,sara da olabilir demiş.ama ben sara olmadığını düşünüyorum.çünki onda bilinç kaybıda olur.bu ayırt edilir zaten.gaz yapıyor diyorum.

internette aynı soruyu birisi dr a sormuş.oda gaz da yapabilir,sara da olabilir demiş.ama ben sara olmadığını düşünüyorum.çünki onda bilinç kaybıda olur.bu ayırt edilir zaten.gaz yapıyor diyorum.

iyide canım bebeklerde bilinç kaybının olup olmadığını anlayamazki insan..

gerçi bir sn sürüyo ama..işte insan tedirgin oluyo..

Benim oğlum da mama yedirirken titiriyor kolları daha geçen gün farkettim..ben heyecandan olacağını düşündüm..mama yerken sabırsızlanıyorlar..ama sadece kolları titiriyordu..

Benim oğlum da mama yedirirken titiriyor kolları daha geçen gün farkettim..ben heyecandan olacağını düşündüm..mama yerken sabırsızlanıyorlar..ama sadece kolları titiriyordu..

dedğin heycandandır canım benim dedğim ürperme gibi bişey..

valla benimkilerde mama verirken titriyorlar heyecandan, sevindirik olduklarından yani...:)))
ama durup dururken ani titreme olmadı hiç farketmedim..

iyide canım bebeklerde bilinç kaybının olup olmadığını anlayamazki insan..

gerçi bir sn sürüyo ama..işte insan tedirgin oluyo..

canım oncelıkle geçmiş olsun.her zaman gotrdgn dr.na gotur ve bu konuyu detayları ıle anlat,başka bulgu var mı,senın gozunden kaçan başka şeyler var mı bır araştrsn.muhtemeln bırşey çıkmayacak.bır donem benım kızımda ona benzer bır hareket yapıyrdu,hemen dr.uma soyledımve şoyle izah ettı.bebeklerın beyınlerınde çok ınce sınırler çok kısa surelıgıne bırbırıne temas edyrmş,anlık bır olay bır nevı elektrıklenme.ama bu zamanla geçecek.eger epilepsi vs...birşeyden suphelenırse mutlaka norologa gotur,ikisi farklı şeyler.burda bebegının dr.na çok iş düşüyr.geçmiş olsun ıhmal etme,için rahatlar.optum.saglıcakla kalın.

arkadaşlar bır takım konular var ki çözümü burda degıl.dr.a gıtmekten kaçınmayın.once gıdın sonra deneyımlerınızı aktarın buraya.

tamam.en yakın zamanda bi dr.a gidiyorum.

mrb canım.gecen hafta kızımı dr a goturudgumde bı kadınla sohbet ettık ayak ustu.bu sebepten getırmiş oda cocugunu.ben kıızmla ılgılnmekten cok ıyı dınleyemedım,aklımda kalmamış tam ama dr bır hastlaıktan suphelenmiş,ole solemıstı.allah koruusun bişiyi yoktur emnım ama yınede tedbır olsun ıcın rahat etsın canım

selam arkadaşlar..

öncelikle hepinize cevaplarınızdan dolayı tek tek teşekkür ediyorum...

cananfs arkaadaşım tavsiyen için çok teşekkür ediyorum ama ben limitimi çooooktaaaan doldurdum :KK70:

her minik şeyde o kadar çok gittim ki dr a artık kimse bana inanmaz oldu..

hatta oğlumun dr u artık beni görünce gülmeye başlıyo..

neyse asıl konuya geleyim..

çok şükür hiç bi sorun yok..

ben biraz fazla abartmışım... oğlumun titrediği anda gören herkes çok gülüyo bana.. hatta deneyini bile yaptırtıyolar..

erkek çocukların işerken yaptığı bi hareeketmiş bu ve titreme biile sayılmıyomuş..

yani tik gibi minik bişiden nörolağaa şaka gibi..

neyse arkadaşlar hepinize çook teşekkürler..

estel okurken o kadar gülesim geldi ama sıktım oğlum uyuyoda uyandırırım diye korktum benimkide yapıyor aynı şeyi ilk farettiğimde neler yapmadımki eyvah üşüdü yok korktu yok hasta falan filan sonra bi kaç kere altını değiştirirken yaptı titriyo hatta hıhıhıhı falanda diyo sonra dırrrrt diye işiyordelikafaduldenşimdi ne zaman altını açtğımda falan titrese biliyorumki sulayacak ortalığı:emir_bebek:genelde dikkat et yatarken değilde birisinin kucağında işerken titiriyorlar benimki günde en az 2 kere titrer bilirimki iş üstünde

X