• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeklerde konjunktivit

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esraseyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
471
0
96
Zonguldak
kızlar oğlum 58 günlük .gözzünde konjunktivit var.daha önce de vardı.doktor damla verdi.antbiyotikli.ben de kullanmak istemedim..geçmedi.hala devam ediyor....acaba bu bebeğimde ağrı yapıyor mudur?önemli birşey midir?gerçi cumartesi gideceğiz doktora ama yine de korkuyorum.

Berbat bir şey bu konjonktivit,biz bu yaz bunun yüzünden mahvolduk,eşime de bana da geçti bebekten,ihmal etme damlaları bence,kolay kolay geçmiyor çünkü.

Doktor damla verdiyse vardır bir bildiği, kullanmak istememek olur mu? Kullanman gerekiyorsa kullanmalısın. Kardeşim bebekken bu hastalıktan ameliyat olmuştu böylesi daha mı iyi? Çapaktan göz kapakları yapışıyor açamıyordu, ağlamasa uyuyor sanıyorduk

arkadaşım dr. damla vermiş kullanmamıssın nasıl geçmesini bekliyorsunki?
bence kullan yoksa geçmez kolay kolay

öncelikle geçmiş olsun benimde 5 aylık oğlum var ve bu hastalığı 3 defa geçirdi. kaynamış ılık su ile bebişin gözünü içten dışa doğru sil ve damlasını damlat. damla kullanırsan 2 güne geçer damlayıda daha seyrek yaparak 5-6 gün kullanmalısın. 1 yaşına kadar oluyormuş çoğu bebekte

bugün benim kızımında gözü hafif capaklanıyor ve sulanıyor acaba o damı oldu ya offffff

kızzlar doktora gittim.gözyaşı pınarlarnın olduğu yere masaj yap , içten dışa doğru sil eğer gözünü hiç açamazsa damlasını damalt dedi.ciddi bir şey değilmiş çok şükür.

Back