- 26 Temmuz 2020
- 416
- 235
- 33
- 32
- Konu Sahibi Blablabla00
Sizce kehribar kolye bileklik bebekte işe yarıyor mu gerçekten ona göre alıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aldım yeni fakat gece korkuyorum çıkarıyorum gece takıyor musunuzOğluma kullanıyorum 1 yaşındaydi sanıyorum aldığımda. Şu an 25 aylık hala boynunda. Salyası çoktu,kolye ile kesildi ,dis dönemlerini rahat atlattı ben memnunum.
Bende korkuyorum işte gece mecbur yatmadan çıkarıyorum gün içimdede gözümün önünde hepÇocuğun boynuna filan dolanır ya korkarım ben
Sadece yıkanırken çıkarıyorum oğlumun boynundan,uyurken çıkarmıyorumBende aldım yeni fakat gece korkuyorum çıkarıyorum gece takıyor musunuz
Tehlikeli değil mi yıkanırken çıkarmıyorum ben birde toprağa galan arada gömmek gerekiyormuş sanırım öyle miSadece yıkanırken çıkarıyorum oğlumun boynundan,uyurken çıkarmıyorum
İnşallah bizde de işe yararBende büyük oğlumda kullandım kolik bir bebekti tamamen geçmese de hafifleti ve daha sakin geçiriyorduk atakları. Şuan 3 yaşında boynuna dar geliyor artık diye çıkardım..
Küçük oğluma inşallah gerek kalmaz ama ona sakladım
Ayak Bileğine doladım ben çorabın içine gevşek şekilde tenine değsin diye 20 günden sonra almsitim gece gundiz hep orda saten kişi o öneride bulunduBende aldım yeni fakat gece korkuyorum çıkarıyorum gece takıyor musunuz
Kanıtlanmış bir etkisi yok diye biliyorum. Bir moda oldu yayıldı özellikle ünlüler bloggerlar sayesindeSizce kehribar kolye bileklik bebekte işe yarıyor mu gerçekten ona göre alıcam
Özellikle diş çıkarma dönemlerinde salya azaltma ve ağrı kesici özelliği var.Sizce kehribar kolye bileklik bebekte işe yarıyor mu gerçekten ona göre alıcam