• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerde Kalça çıkığı ameliyatı

Ladyopicoss

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2022
1
1
1
31
Merhabalar 6 aylık kızım var . 2 aylıkken kalça çıkığı teşhisi kondu . Pavlik bandaj ile tedavi olduk fakat kemiği oturmadı . Şimdi 6 aylık Bugün ameliyat oldu alçıya aldılar . Süreç nasıl çok zor mu bebek için acı çekiyor mu ? Lütfen tecrübeleriniz yazar mısınız .? Anne olarak duygularımı kontrol edemiyorum çok üzülüyorum . 😓

Merhabalar 6 aylık kızım var . 2 aylıkken kalça çıkığı teşhisi kondu . Pavlik bandaj ile tedavi olduk fakat kemiği oturmadı . Şimdi 6 aylık Bugün ameliyat oldu alçıya aldılar . Süreç nasıl çok zor mu bebek için acı çekiyor mu ? Lütfen tecrübeleriniz yazar mısınız .? Anne olarak duygularımı kontrol edemiyorum çok üzülüyorum . 😓
Rabbim şifa versin inşallah ameliyat sonucu çok güzel olucak düzelicek bebişiniz. Sizin sevginizle ilginizle çabucak iyileşicek ve hiç canı acımıycak ama sizin güçlü olmanız gerek siz ne kadar güçlü olursanız bebeğinizde sizden güç alıcak

Cok gecmis olsun inşallah benım kızımdada aynısı var 4 aylıkken tubıngen cihazı takıldı sımdı 8 aylık ama ıyıleşme olmamış ameliyat olması gerekıyır dedı dr sizin ameliyat sureci nasıl gectı alçi da nasıl cocuk ne gibi sıkıntılar yasadınız acaba bahsedermisiniz

Back
X