Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz ne diyor genelde anne sütüyle 10güne kadar normal diyorlar sonrası fitil ya da başka bir ilaç verebilir belkiKızlar 4 aylık bebeğim var ve yaklaşık 2 haftadır kakasını yapamıyor sadece annene sütüyle besleniyor ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varmı
Muayeneden sonra bir yönlendirme yapacaktır mutlaka geçmiş olsunYarın gideceğim ama hiç normal gelmiyor bana oğlumda da iştahsızlık başladı bi iki çekiyor memeyi istemiyor
Teşekkür ederimMuayeneden sonra bir yönlendirme yapacaktır mutlaka geçmiş olsun![]()
Iştahsizlık yapıyor kilo alımı baya düştüBende de aynı sorun var. 4 aylık sadece anne sütü alıyor. 1 aydır böyle, en son 12 gün yapmadı fitil attık. Doktor elle muayene etti, sıkışma yok dedi. Sütüne zeytinyağı koy, rezene çayı iç dedi. 10 günü geçerse fitil atıyoruz ama.
Aynen, benim bebeğim de aşırı iştahsız. Kilo akımı 4. Ay düşüyor zaten ama eskiden daha çok emerdi. Şimdi istemiyor zorluyorum inat ediyorIştahsizlık yapıyor kilo alımı baya düştü
Evet bebeğim 1 saat emerdi maşallahı vardı şimdi iki çekip bırakıyorAynen, benim bebeğim de aşırı iştahsız. Kilo akımı 4. Ay düşüyor zaten ama eskiden daha çok emerdi. Şimdi istemiyor zorluyorum inat ediyor