Merhaba, benim bebeğim 21 aylık şu an. Ama aynı süreçlerden tamamen yaşadığınız gibi geçtiğim için cevap yazmak istedim. 1 yaşına kadar düzenli yemeğini yiyen keyiflw vakit geçiren bir bebeğim vardı. Sonra 4 diş aynı anda geldi üstüne biz de de nezle atlatıldı. Ve yemek olayı kabusa döndü. Yemek saatleri geldiğinde psikolojim bozuluyordu artık. Her tarifi denedim. Çizgi film açtım musluk yanında oturttum. Sonra bir gün baktım ben sinir hastası oluyorum resmen gergnliğim bebeğe yansıyor ve onunla keyifli vakit geçiremiyoruz. Çok sevdiğim bir çocuk doktoru vardı başka şehirde onu aradım. Ve aynen şöyle dedi sakın iştah açıcı şurup falan deneme çünkü yaşı küçük.. adı üstünde ek gıda dedi. Her gün 3 ana 2 ara öğün hazırla onun önüne koy. Yemeğe dokunsun ona odaklansın. İsterse 2 dilm alıp bıraksın ama asla zorlama dedi. Yoksa hep böyle alışır ve uzun süre anne bebek mutsıx olursunız dedi. İnanır mısnız sadece 1 hafta dayandım. Yemedği anlar oldu. Ama sonra keyif almaya başladı. Şimdi çok şükür iyi gidiyor. Baya uzun yazdım ama o zamanları düşündğkçe belki yardımcı olur diyerekten. Sağlıkla büyütün inşallah