- Konu Sahibi yusufun_annesi
Benimde var hemanjiyomum 33 yasindayim gecmedi benimki.Babam aldiralim diyor ben kiyamiyorum.Cok seviyorum.Zarari olmadigini bildigim icin,hosuma gidiyor :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oldu acaba benimde 2aylik bebeğim.var onunda sağ kolunu kaplıyor gectimi acaba naptiniz hangi bölüme gitmeliyim bilgi verirseniz memnun olurummerhaba.. benimde 20 günlük kızımın doğduğunda sol bacağında hemanjiom vardı.. bütün bacağını kaplıyor kalçasına kadar.. hastanede söylemediler bana altını değiştirirlerken gördüm çok kırmızı değil daha çok mor gibi.. bize de götürdüğümüz doktorlar yüzde doksan geçer dedi.. ama ben tatmin olamıorum hala çok üzülüorum.. altını almak istemiorum görücem die.. bu şekilde lekesi olupta kaybolan var mı ya da hangi bölümlere götürdünüz bebeklerinizi.. herkese geçmiş olsun..
slmm kizlar benim kizim 3 ay erken dogdu..ilk dogdugunda herhangi birseyy yoktu daha sonra göz kapaginda kirmizi bir leke kirmizi seklinde hemanjiom cikti 3 ay boyunca götürmedigimiz dokdor hastane kalmadi herkes farkli teshis koydu tabi o esnada git gide büyüme yapti..taki bir dokdor hemanjiom diyene kadar 6 ay boyunca propanolol tedavisi gördü ama hic bir sekilde ne kücülme nede renk degisimi..görüldü bu hususdada mecbur bu tedaviyide biraktik...en son istanbula götürdüm kizimi oradada göstermek icin kortizon tavsiye ettiler..ama kesinlikle kabul edemedim böyle birseyi sonucta yan etkisi baya cok..suan kizim bir yasinda ve beklemekde karar verdik..her hangi birsey yapmadan..2 aydir hic birsey kullanmiyor ve renk degisimi oldugunu fark ettik..bence herseyi biraz zamana birakmak..riskli ilaclarla basvurup..allah korusun bi yeri düzeltelim derken diger yaninida bozmiyalim..dabiki üzücü ve bir okadarda zor bi durum..ama allah dert vermisse dermaninida verir diye düsünyiorum..allah hepimize sabir versin..diyorum..herkese gecmis olsun
Merhabalar bu yazimi gorurumusun bilmiyorum ama benim oglum premature dogdu suan 3 aylik olucak gogusunde hemanjiom var fotosunuda gondereyim acaba bu buyurmu Senin kizinin geçtimi Simdiden tesekkurlerslmm kizlar benim kizim 3 ay erken dogdu..ilk dogdugunda herhangi birseyy yoktu daha sonra göz kapaginda kirmizi bir leke kirmizi seklinde hemanjiom cikti 3 ay boyunca götürmedigimiz dokdor hastane kalmadi herkes farkli teshis koydu tabi o esnada git gide büyüme yapti..taki bir dokdor hemanjiom diyene kadar 6 ay boyunca propanolol tedavisi gördü ama hic bir sekilde ne kücülme nede renk degisimi..görüldü bu hususdada mecbur bu tedaviyide biraktik...en son istanbula götürdüm kizimi oradada göstermek icin kortizon tavsiye ettiler..ama kesinlikle kabul edemedim böyle birseyi sonucta yan etkisi baya cok..suan kizim bir yasinda ve beklemekde karar verdik..her hangi birsey yapmadan..2 aydir hic birsey kullanmiyor ve renk degisimi oldugunu fark ettik..bence herseyi biraz zamana birakmak..riskli ilaclarla basvurup..allah korusun bi yeri düzeltelim derken diger yaninida bozmiyalim..dabiki üzücü ve bir okadarda zor bi durum..ama allah dert vermisse dermaninida verir diye düsünyiorum..allah hepimize sabir versin..diyorum..herkese gecmis olsun
Merhaba canim acaba senin bebeginin gectimi nereye goturdunuz yardimci olursan sevinirimNasıl oldu acaba benimde 2aylik bebeğim.var onunda sağ kolunu kaplıyor gectimi acaba naptiniz hangi bölüme gitmeliyim bilgi verirseniz memnun olurum
Merhaba azalma oldu mu benim de kizimda var temmuz 2023 annesiyimNasıl oldu acaba benimde 2aylik bebeğim.var onunda sağ kolunu kaplıyor gectimi acaba naptiniz hangi bölüme gitmeliyim bilgi verirseniz memnun olurum