Çocuk Hastalıkları Bebeklerde bağ dokusu gevseklıgı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

keremim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
7
0
86
İstanbul
Benım oğlum 11 aylık bag dokusu gevseklıgı var acaba cocugunda boyle bır rahatsızlıgı olan anneler varmı bole olan cocuklar herseyı daha gec yaparmıs benım oglum tamamen kendısı hala oturmuyo bazen 10 15 dakka oturuyo bazen oturamıyo sızden cevap beklıyorum

merhaba mesajını yeni gördüm benim kızımdad var kızım 3 yaşında şimdi yürüyor yürümeye 26 aylıkken başladı ama hala diger yaşıtları gibi değil çok sağlam basamıyor artık kendide farkında dün zıplamaya çalıştı bi tane zıpladı çok hoşuna gitti diğer zıplayan çocuklara çok acayip bakıyor kendiside yapmaya uğraşıyor ama olmuyor bu hastalık çok uzun süreç genetik bir rahatsızlık ama korkma geçici bir hastalık eğer bağ dokusu gevşekliği altında başka hastalık yoksa uzun bir süreç ama geçici bende senin gibi uzun süre birilerini aradım sonunda zeko isminde biri mesaj atmış o kadar güzel yazmışki hastalğı kadınlar kulubünde bulabilirsin google bağ dokusu gevşekliği diye gir zaten hemen kadınlar klubu çıkar o arkadaşın yazdıklarını görürsün sana tavsiyem çok üzülme çünkü bu bir hastalık değil aslında bir özellik en son gittiğimiz fizyoterapist öyle söylemişti bu tarz çocuklar jimnastik bale yüzme vb. gibi daha birçok alanda çok başarılılar ama sana tavsiyem doktor takiplerini bırakma biz hala 6 ayda bir doktora gideriz.Nöroloji doktoruna muhakkak götür kalp doktoruna muhakkak götür bunlar çok önemli ayrıca gözün sürekli çocuğunda olsun çünkü çok çabuk düşüyorlar evde ona zarar verecek eşya sivri uçlu nesneler yada masalar bulundarma şimdi değil ama yürümeye başlayınca yalpalıyarak yürüyorlar çok çabuk düşüyorlar bizim 7 doktorumuz vardı başta ama şimdi azaldı nöroloji doktoruna gidiyoruz gözünde kayma oluyormu bu normal göz doktoruna da gidiyorduk ilk zamanlar ama artık gerek kalmadğını gözün zamanla iyileşeceğini söyledi zaten şimdi az var doktorlar önce endişeleniyor okadar çok tetkik istiyorlarki onlarda çok karşılaşmıyorlar biz 30 günlükten mr çektirdik temiz çıktı geçen ayda mr çektirdik oda temiz sendende böyle tetkiler isteyebilirler üzülme birşey çıkmıyor sadece kontrol amaçlı olduğu için istiyorlar.bizim kızın şimdi bağdokusu gevşekliği olduğu için böbrek kapaklarındada gevşeklik var onun içinde kontrol altındayız.önemli olan nöroloji doktoru kalp doktoru birde idrar yollarına baktır bağ dokusu gevşek olduğu icin idrar yolundaki kapakta gevşeme olabiliyor ve buda böbreğe zarar veriyor ama üzülme tedavisi var.Sana en son diyeceğim çok üzülme bizim çocuklarımız normal sadece diğer çocukların yaptıklarından daha geç yapıyorlar hareketleri ama bu kanıtlanmış birşey bu tarz çocuklar daha zeki oluryorlar ilerde ned demek istediğmi anlıyacaksın ama gözün sürekli onda olsun anneler için zor bir süreç çok üzülme bu bir hastalık değil özellik ben çok ağladım ama gereksizmiş o zamanlarda kimseyi bulamamıştım sanada cevabı geç yazıyorum yeni gördüm eğer soracağın birşey olursa özelime mesaj at ordan okurum ayrıca fizik hareketleri yaptır çok önemli yüzdürmeye çalış çok faydalı eline sıkacağı oyuncaklar yada gerçi seninkisi daha küçük oyun hamuru al aklıma gelmiyor sen bana yaz aklına takılan birşey olursa

Merhaba özelinize mesaj atmıştım bu konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz

Merhaba benim oğlumada bu teşhis yeni konuldu...peki bu durum çocuğun psikolojisini etkiliyormu

Merhaba internette bağ dokusu gevşekligi araştırırken yazınızı gordum.eger hala üye.iseniz lütfen dönüş yapamisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…