- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
-
- Konu Sahibi Hayatbazen
Arkadaşlar maalesef umursuz esim var ona gore herşey basit yoksa ben titiz bir o kadarda pinpirikli bir anneyim. Ama kime laf anlatayim.. Size anlatmak kolay ben yavrumu 11 ay gözümden sakindim. Herkeste beni över bu nasil bir annedir DİE. O yalniz kalmasin DİE yeri geldi lavoboya gitmedim. Bi basima ben buyuttum..
Saol CANIM benim.. Ne kadar iyi geldi mesajin.. Evlat iste onlara birşey olcana bize olsun..24 saat geçmiş meraklanmayın.Geceyi de atlatmışınız zaten.Benim oğlum da yatakran düşmüştü 1 yaşındayken acile götürmüştük koştur koştur kusma göz kayması yoksa bişey yapmaya gerek yok deyip göndermişlerdi.Maalesef çok düşüyolar o kdar dikkate rağmen.Bi de yürümeye başlayınca maalesef.
Geçmiş olsnn
Canım biz kaza geçirdik 9 aylık oğlumla, arabamız devrildi, hastaneye gittik ambulans ile, ve oğluma hiçbir tetkik yapılmadı. 6 saat müşahedede tutun dediler. Babası oğlumu hastane dışında gezdirdi, bana tetkikler yapıldı. Yani ona yapılacak olan tetkikler çok zarar vereceği için yapmamayı tercih ediyorlar . Siz zaten ilk 6 saati geçirmişsiniz , bence artık götürmenize gerek yokArkadaşlar rahatlıktan değil.. Ne tetkikler yapilir.. Geç kalmis değiliz dimi
Evt kizim daha 5 aylikti dustu dr a goturdum bisey yok kusarsa getirin dediHanimlar ablamin 11 aylik oğlu beşikten düştü 70 cm mesafeden.. Nasil düştüğünü görmedik yüzüstü yatiodu ağlayarak. Kafada şişme yada kusma olmadi. Her hareketi normaldi.. Bu olay dun saat aksama doğru 4 bucukta oldu.. Sizdede oldumu boyle şeyler.. Doktorada goturmedik ama.
kusma olmadıysa bir problem yok diye biliyorum ama yinede doktora götürmekte fayda varHanimlar ablamin 11 aylik oğlu beşikten düştü 70 cm mesafeden.. Nasil düştüğünü görmedik yüzüstü yatiodu ağlayarak. Kafada şişme yada kusma olmadi. Her hareketi normaldi.. Bu olay dun saat aksama doğru 4 bucukta oldu.. Sizdede oldumu boyle şeyler.. Doktorada goturmedik ama.
doktora götürmediniz mi?Sizin düşen bebeğiniz nasıl düştü ve şimdi gelişim durumu nasıl acaba ?aynı olay şuan benimde başıma geldi çok üzgünüm4 aylık bebeğim