• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebekler neden titrer...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

taha0203

EVLİ-MUTLU-ÇOCUKLU:)
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
354
2
96
Yalova
arkadaşlar olum 9 aylık ve şeytan dürtmesi diye tabir ettiğimiz irkilmeleri oluyor.bilen varsa paylaşsın lütfen.bu neden kaynaklanır teşekkür ederim şimdide..:1no2:

Çok küçük bebeklerde sıçrama tarzı bir titreme ise bu bir refleks. Ama bazı anneler bebeklerinin çiş yaparken ürperme tarzı titrediğini söylüyor. Benim bebeğimde hiç böyle birşey olmadı. Büyük ihtimalle kötü birşey değildir ama içinin rahat etmesi için bir çocuk nöroloğuna sormanı tavsiye ederim.

sağol mehtap hanım.yaşadığım yerde çocuk nöroloğu yok malesef .bu çiş olayını bende duydum önce bi takipe alıyım gerçekten işerken yapıyorsa ne ala ama bu sebepden değilse bursa tıp fakıltesine götüreceğim.

Merhaba, aradan da çok uzun zaman geçmiş ama ben okursa soruyu açan arkadaşa sormak istiyorum. ANlattıklarının aynısı 6 aylık bebeğimde oluyor. Azrail yokladı deriz biz de... Acaba bebeğinizi doktora götürdünüz mü, şimdi nasıl oldu çocuğunuz?
Bebeğinde bu belirtiyi görüp de myoklonik teşhis konulan biri var mı aranızda acaba?

böyle bir durumda bebeğinizin o titremesini çekebilirseniz kameraya çekip doktora gösterin. zaten bunu istiyor doktorlar. onlar buna göre karar veriyorlar.

böyle bir durumda bebeğinizin o titremesini çekebilirseniz kameraya çekip doktora gösterin. zaten bunu istiyor doktorlar. onlar buna göre karar veriyorlar.

Keşke yakalayabilsem ama1 saniyelik bir şey. Makine elimde dahi olsa deklanşöre basana kadar bitmiş olur. Günde 2-3 kere, beklenmedik anlarda oluyor. Yakalamak imkansız gibi...

Arkadaslar aynı sorun benim 6 aylik kizimdada var doktoruna soruyorum normal diyor ama ben biraz tedirginim siz doktora gittiniz mı cevapları ne oldu???

Kızlar abartmayın olayı.
Neurolojik birşey olmadığı sürece 5 gün boyunca kalsyum tabletleri verin bebeğinize, bakalım titreme kalır mı kalmaz mı.
Süt bu işi göreceği sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Kalsyum verin.
Kalsyium eksikliği kas spazmlara sebep olur.
5 gün sonra tekrar görüşelim. :70:

Back
X