evet bebekler neden oyuncakla oynamazlar? oglum tencere kap kaşık sürekli bunlarla meşgul ayrıyetten pc kumanda telefon.. birsürü oyuncagı var aylardır elini bile sürmüyor birde elektrikli süpürgeyle oynuyor eminim oyuncak alsam elektrikli süpürge oynamaz o zaman
bebe kaç yaşında yavrum senin, kendi kendine yürüyosa artıkın bu yaramazlıklar gayet normal, benimki yürütecle yürüyo daha, öyleyken ayaklarımız mahfoldu eşimle, ikide bi paaat küüüt ayaklarımıza çarpıyo, ya ben çok seviyorum bu bebeleri yaa, çok güzel dünyaları var, onların gizemli dünyalarına girmek de bi o kadar güzel, mesela diyosunya tencere tava ne geçirirse onunla oynuyo diye, o hayalinde tencerelerle tavalarla kimbilir neler yapıyo, biz de çocukken tahta parçasını tencere yapardık, üç taşı birleştirip ortasına koyardık, içine de ot çöp doldurur yemek yapardık :roflol: boşver oynasın, önemli olan bi yerini yaralamayacak şekilde olanları oynasın, mesela kepçeyle oynayabilü :roflol: tencerenin kenarları kesebilir, varsa çinko tencere filan ver on u oynasın, onlar şu anda keşfetmek istiyorlar, o yüzden böyle, ileride onlardan iyice tatmin olunca dokunmayacaktır emin ol, daha dün bi tane kitap bitirdim, bak dayanamaycam anlatcem sana, diyo ki belki sizin çok sevdiğiniz bir fiskos masası var diyo, üzerinde çok güzel bir örtü ve yine onunla uyumlu çok güzel bir vazo var diyo, siz oraya bakınca çok mutlu oluyosunuz çok hoşunuza gidiy oama bu bebeğiniz için bişey ifade etmez diyo, bebeğiniz o vazonun orada nasıl durduğunu merak eder diyo, onun içindir ki bir anda örtüyü çekiştiriverir ve vazo yere düşüp kırılır diyo, sen olabildiğince kırılacak şeyleri ortalıkta tutma, bırak kafasına göre takılsın, tecrübe etsin, bırak kırsını prensip haline getircez yapcak bişey yok, bırak oynasın, dediğim gibi bi süre sonra iyice tatmin olunca onunla oynamayı bırakacaktır, ay bak merak ettim şimdi, o tencere tavalarla ne yemeği yapıyo acaba hayal dünyasında:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?