• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebekler ne zaman küçük doğranmış şeyleri yutmaya başlıyor?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
vallaha bu ayki kontrolümüzde doktorumuz ev yemeklerini çatalla ezip verebilirsin dedi ama benim oğlum daha tam olarak alışamadı öğürüyor doktorda zorlama o zaman çorbaya devam dedi bakalım zamanla alışır heralde yemek yemeği öğrenemeyen yoktur elbet bizimkide alışır :)

Merhaba ek gidaya basladigimda hep blendir yapiyodum ama 10.aydan sonra catalla ezerek verdim cunku blendira alisinca puturluye zor alisiyorlar.1yasindan sonrada artik kofte makarna kup haslanmis patates havuc gibi seyleri yemeye basladi.suan17aylik masallah herseyi yer.yani alistirmak lazim ilk bir hafta blendirdan catala zorlandik oguruyodu fakat ogun aralarini acip acikmasini saglayinca bir guzel yedi.tavsiye ederim kolay gelsin:))iyi aksamlar

Back