Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
2-3 silme tatlı kaşığı pirinç unu
200 ml. kaynamış su
6 ölçek biberon maması
2-3 silme tatlı kaşığı pirinç ununu , 200 ml. kaynamış su içinde 10 dk. pişirin.
Ocaktan indirildikten sonra içine 6 ölçek devam biberon maması ilave ederek karıştırın.Mama muhallebiniz hazır
Merhaba,
Bu tarif 2 aylık bebekler için de uygun mu? Mama vermek istemiyorum ama çözüm bulamadım, sütüm az (( Annelerimiz ve daha eskiler sütleri olmadığında ne yapmışlar bilen var mı???
Merhaba,
Bu tarif 2 aylık bebekler için de uygun mu? Mama vermek istemiyorum ama çözüm bulamadım, sütüm az (( Annelerimiz ve daha eskiler sütleri olmadığında ne yapmışlar bilen var mı???