Çocuk Hastalıkları bebekler icin konak sampuani

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Benim kizim da olmustu, ozon yagi surup yarim saat kadar beklettim. Kabuk gibi kalktilar sonra normal sampuaniyla yikadim bir daha tekrarlamadi

Ben oğluma doğduğundan beri mustela konak önleyici kopuk kullanıyorum hic konak olmadı basında ama zaten olmaması icin kullanıyormuş olduktan sonra ise yarayacağını sanmıyorum. Bu arada basında olmadı ama kaslarında konak oldu oğlumun :) uyumadan once panthenol pomad sürdüm bolca. Uyanınca ıslak bezle sildim sonra da banyo yaptırdım hic bisey kalmamıştı. Baya da vardı konak tek kas olmustu yavrum :))

Mustela kullandım hep konak önleyici şampuanı... Bir ara çıktı yinede hep zeytinyağı sürüp bekletmiştim ve ayrı bir yumuşal saç lifiyle bastırmadan okşar gibi yıkardım hemen geçerdi

İlk çocuk olunca çok tecrübesiz davrandim keşke bende bastan kullansaydim bi gorsen kocaman kocaman kabuklar oldu yavrumun kafasi birde devamli kasiyor onlari.. Zeytinyağı sursem nasil olurki yakmaz dimi

İlk çocuk olunca çok tecrübesiz davrandim keşke bende bastan kullansaydim bi gorsen kocaman kocaman kabuklar oldu yavrumun kafasi birde devamli kasiyor onlari.. Zeytinyağı sursem nasil olurki yakmaz dimi
Yakmaz canım en doğalı zeytinyağı hem forumda sürüp olumlu sonuc alan cok anne var

Canım cok cok kolay bır formul var sampuana falan gerek yok benım kızımın kafası sapsarıydı denedım tertemız oldu bebek yagı sur kafasına 5dk bekle bebek fırcasıyla yada taragıyla tara hepsı dokuluyo sonrada yıkarsın hemen dene hemen hepsını gecırıyo

Aynen böyle yap ama beş dakika az biraz fazla beklet

Zeytinyagindan sagliklisi yok
Normal bir bebe sampuani yeterli bunun disinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…