- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
BEBEKLER İÇİN DEMİR İLACI
- Konu Sahibi aymiramm
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor onermedigi surece kullanmayin derim. Benim kizim premature. Doktor kullanin dedi ve kullaniyorumMerhaba, bebeğiniz için demir ilacı kullanıyor musunuz. Kullanıyorsanız ilaç adı ve bebeğinizde meydana gelen değişimler neler.Kan tahlili yaptırmadan kullanmak doğru bir karar mı.Lütfen sevgili anneler beni bir aydınlatır mısınız .
Vegaferon huzursuLuk yapınca oceon verdim o daha beter yaptı şimdi bende vermiyorum arayıştayım
Aha benden gorunduler bugunBen bestiron kullandım. Babasının düşük çıkar belki kızımda da öyle olur diye. Görümcem içmiyo tükürüyo diye vermiyodu. Çocuk koyduğun yerde kalıyodu çuval gibi. Demiri düzeldi de emeklemeye filan başladı. Devlet politikalaştırdığına ve ücretsiz verdiğine göre demirsizliğe rastlanması çok sık diye düşündüm ve verdim.
WOMAN Şu çok bilmiş arkadaş da kan tahlili olmadan verilmesin der.