Tabii emzirmeden mümkün değil uyutamam emiyor sallanıyor tekrar emiyor tekrar sallanıyor müzik açıyorum uyku arkadaşı var ama yok hemen uyanıyor tavana çingene beşiği yaptırdım yatağın üstüne onda sallıyorum yok. Emzirmeyi kesmeyi bende düşündüm ama bu aralar çok bir inatlaşma döneminde o yüzden cesaret edemiyorum ve geceleri bizde şöyle oluyor emmek istediği zaman ne tam uyanıyor ne uyuyor arfta kalıyor ve sadece ağlıyor memeyi emzik gibi kullanıyor ve ben onu emzirerek uyumaya çalışmaktan sırt bel omuz perişanlık yaşıyorum yani. Galiba bu şurubu deneyeceğim. Siz uyku eğitimini profesyonel olarak mı aldınız?Hala emziriyor musun?
Çünkü emzirmeyi kesince uyumaya başlıyorlar diyenler çok.
Benim çocuğum 13 aylık ve bende 13 aydır uyumuyorum bu konuda çok yoruldum artık. Emzirmeyi ne zaman kessem diye düşünmeye de başladım. İşe yarar mı ondan da emin değilim gerçi.
Uyumayan çocuğa uyku eğitimi de çok faydalı olmuyor, ben yaklaşık 2 ay önce eğitimi verdim sadece uykuya daha kısa zamanda geçiyor ama yine de çabuk ve şık uyanıyor..
Sayılır.. eğitim için konuştuğum kişi ne kadar uyku eğitimi verirsem veriyim emzirmeyi birakmadigim sürece hep başa dönüşler olabileceğini söyledi bu yüzden kendimin ve bebeğimin uygun olduğu bir vakit emzirmeyi keseceğim. Bu kaç ay sonra olur bilmiyorum..Tabii emzirmeden mümkün değil uyutamam emiyor sallanıyor tekrar emiyor tekrar sallanıyor müzik açıyorum uyku arkadaşı var ama yok hemen uyanıyor tavana çingene beşiği yaptırdım yatağın üstüne onda sallıyorum yok. Emzirmeyi kesmeyi bende düşündüm ama bu aralar çok bir inatlaşma döneminde o yüzden cesaret edemiyorum ve geceleri bizde şöyle oluyor emmek istediği zaman ne tam uyanıyor ne uyuyor arfta kalıyor ve sadece ağlıyor memeyi emzik gibi kullanıyor ve ben onu emzirerek uyumaya çalışmaktan sırt bel omuz perişanlık yaşıyorum yani. Galiba bu şurubu deneyeceğim. Siz uyku eğitimini profesyonel olarak mı aldınız?
Beni anlatmışsınız. Benim bebegim 13 aylık ve geceleri 7 8 defa ağlayarak kalkmasından yoruldum ne zaman düzene gircek bilmiyorum gun içinde de huysuzHerkese merhabalar
Arkadaşlar 15 aylık bir kızım var ve biz 15 aydır uyumuyoruz arayışlarım en sonunda bu şuruba kadar geldi kullanıcı yorumları benim için çok önemli. Neden kullanmamalıyız? Ve bu cvplar 24 saatte toplam 3 saat uyumaktan, benim aşırı gerilmemden ve bu gerginliğin bebeğime yansımasından daha mı zararlı? Uyku eğitimine başlayacağım ama oturduğum yer bi kaç gece ağlamasını göze alcak kadar rahat bi yer değil ve işe yaramaz diye çok korkuyorum. Acaba bu şurupla beraber mi başlasam diyorum hem belki daha rahat alışır.
Şurup ile ilgili bilgim yok ama bende her yolu deneyen ama uykusuz kalan bir anneydim.son çare olarak milupa iyi geceler çayı aldım. Bebeğim 5 aylıkken başladım. Ve hiç uyumayan bebeğim uyumaya başladı. Uyku düzeni oturana kadar kullandım sanırım 3 ay falan. Sonra bıraktım.çok şükür uyku düzeni oldu bebeğimin. (19 aylık şimdi)Herkese merhabalar
Arkadaşlar 15 aylık bir kızım var ve biz 15 aydır uyumuyoruz arayışlarım en sonunda bu şuruba kadar geldi kullanıcı yorumları benim için çok önemli. Neden kullanmamalıyız? Ve bu cvplar 24 saatte toplam 3 saat uyumaktan, benim aşırı gerilmemden ve bu gerginliğin bebeğime yansımasından daha mı zararlı? Uyku eğitimine başlayacağım ama oturduğum yer bi kaç gece ağlamasını göze alcak kadar rahat bi yer değil ve işe yaramaz diye çok korkuyorum. Acaba bu şurupla beraber mi başlasam diyorum hem belki daha rahat alışır.
Uyku eğitimini nasıl verdiniz açıklar mısınız. Ben artık ayağımda sallamaktan bıktımHala emziriyor musun?
Benim çocuğum 13 aylık ve bende 13 aydır uyumuyorum bu konuda çok yoruldum artık. Emzirmeyi ne zaman kessem diye düşünmeye de başladım. İşe yarar mı ondan da emin değilim gerçi.
Uyumayan çocuğa uyku eğitimi de çok faydalı olmuyor, ben yaklaşık 2 ay önce eğitimi verdim sadece uykuya daha kısa zamanda geçiyor ama yine de çabuk ve şık uyanıyor..
Benim kız kardeşimin bebeğide 25 aylık ve geceleri neredeyse hiç uyumuyor sürekli emmek istiyordu sütten kesince geceleri deliksiz uyumaya başladıHala emziriyor musun?
Benim çocuğumun uykusu azdir ben bunu bildiğim için akşam saat 9da yatırıyorum.Uyku eğitimini nasıl verdiniz açıklar mısınız. Ben artık ayağımda sallamaktan bıktım
Merhaba benim bebeğim 11 aylık ve bizde doğduğumuzdan beri uyku sorunu yaşıyoruz. 4 aylıkken uyku eğitimi verdim. Evet saatler düzene oturdu. Diş ve sağlık dışında eskiye nazaran iyiydi. Ama son zamanlar bozulunca bende arayışa girdim.çünkü hamileyim ve zorlanıyorum. Formları okudum araştırdım.baybay forte uyku damlasını buldum. Doktoruma danıştım ve kısa süreli olarak kullanmaya başladım. Ben sadece gece kullanıyorum. Uykuya geçişini kolaylaştırıyor. Ama uyku düzeni sağlamadığın sürece damlalardan çok umutlanma bu şart. Doktoruna danışarak kullan derim. Sağlıklı günler.Herkese merhabalar
Merhaba benim bebeğim 11 aylık ve bizde doğduğumuzdan beri uyku sorunu yaşıyoruz. 4 aylıkken uyku eğitimi verdim. Evet saatler düzene oturdu. Diş ve sağlık dışında eskiye nazaran iyiydi. Ama son zamanlar bozulunca bende arayışa girdim.çünkü hamileyim ve zorlanıyorum. Formları okudum araştırdım.baybay forte uyku damlasını buldum. Doktoruma danıştım ve kısa süreli olarak kullanmaya başladım. Ben sadece gece kullanıyorum. Uykuya geçişini kolaylaştırıyor. Ama uyku düzeni sağlamadığın sürece damlalardan çok umutlanma bu şart. Doktoruna danışarak kullan derim. Sağlıklı günler.
[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?