Çocuk Hastalıkları Bebekler için Day&night uyku şurubu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

SZAsza

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
19
3
16
33
Herkese merhabalar
Arkadaşlar 15 aylık bir kızım var ve biz 15 aydır uyumuyoruz arayışlarım en sonunda bu şuruba kadar geldi kullanıcı yorumları benim için çok önemli. Neden kullanmamalıyız? Ve bu cvplar 24 saatte toplam 3 saat uyumaktan, benim aşırı gerilmemden ve bu gerginliğin bebeğime yansımasından daha mı zararlı? Uyku eğitimine başlayacağım ama oturduğum yer bi kaç gece ağlamasını göze alcak kadar rahat bi yer değil ve işe yaramaz diye çok korkuyorum. Acaba bu şurupla beraber mi başlasam diyorum hem belki daha rahat alışır.

Hala emziriyor musun?
Çünkü emzirmeyi kesince uyumaya başlıyorlar diyenler çok.
Benim çocuğum 13 aylık ve bende 13 aydır uyumuyorum bu konuda çok yoruldum artık. Emzirmeyi ne zaman kessem diye düşünmeye de başladım. İşe yarar mı ondan da emin değilim gerçi.
Uyumayan çocuğa uyku eğitimi de çok faydalı olmuyor, ben yaklaşık 2 ay önce eğitimi verdim sadece uykuya daha kısa zamanda geçiyor ama yine de çabuk ve şık uyanıyor..

Hala emziriyor musun?
Benim çocuğum 13 aylık ve bende 13 aydır uyumuyorum bu konuda çok yoruldum artık. Emzirmeyi ne zaman kessem diye düşünmeye de başladım. İşe yarar mı ondan da emin değilim gerçi.
Uyumayan çocuğa uyku eğitimi de çok faydalı olmuyor, ben yaklaşık 2 ay önce eğitimi verdim sadece uykuya daha kısa zamanda geçiyor ama yine de çabuk ve şık uyanıyor..
Tabii emzirmeden mümkün değil uyutamam emiyor sallanıyor tekrar emiyor tekrar sallanıyor müzik açıyorum uyku arkadaşı var ama yok hemen uyanıyor tavana çingene beşiği yaptırdım yatağın üstüne onda sallıyorum yok. Emzirmeyi kesmeyi bende düşündüm ama bu aralar çok bir inatlaşma döneminde o yüzden cesaret edemiyorum ve geceleri bizde şöyle oluyor emmek istediği zaman ne tam uyanıyor ne uyuyor arfta kalıyor ve sadece ağlıyor memeyi emzik gibi kullanıyor ve ben onu emzirerek uyumaya çalışmaktan sırt bel omuz perişanlık yaşıyorum yani. Galiba bu şurubu deneyeceğim. Siz uyku eğitimini profesyonel olarak mı aldınız?

Tabii emzirmeden mümkün değil uyutamam emiyor sallanıyor tekrar emiyor tekrar sallanıyor müzik açıyorum uyku arkadaşı var ama yok hemen uyanıyor tavana çingene beşiği yaptırdım yatağın üstüne onda sallıyorum yok. Emzirmeyi kesmeyi bende düşündüm ama bu aralar çok bir inatlaşma döneminde o yüzden cesaret edemiyorum ve geceleri bizde şöyle oluyor emmek istediği zaman ne tam uyanıyor ne uyuyor arfta kalıyor ve sadece ağlıyor memeyi emzik gibi kullanıyor ve ben onu emzirerek uyumaya çalışmaktan sırt bel omuz perişanlık yaşıyorum yani. Galiba bu şurubu deneyeceğim. Siz uyku eğitimini profesyonel olarak mı aldınız?
Sayılır.. eğitim için konuştuğum kişi ne kadar uyku eğitimi verirsem veriyim emzirmeyi birakmadigim sürece hep başa dönüşler olabileceğini söyledi bu yüzden kendimin ve bebeğimin uygun olduğu bir vakit emzirmeyi keseceğim. Bu kaç ay sonra olur bilmiyorum..
Benim ki sizin kadar sıkıntılı değil evet çok şık uyanıyor ama cidden uyanıyor uyuyarak bir ağlaması falan yok gözler açık yatağa oturmuş şekilde ağlayarak buluyorum genelde.
İnanın benimde fıtık başlangıcın oldu bu gece emzirlemeri yüzünden

Herkese merhabalar
Arkadaşlar 15 aylık bir kızım var ve biz 15 aydır uyumuyoruz arayışlarım en sonunda bu şuruba kadar geldi kullanıcı yorumları benim için çok önemli. Neden kullanmamalıyız? Ve bu cvplar 24 saatte toplam 3 saat uyumaktan, benim aşırı gerilmemden ve bu gerginliğin bebeğime yansımasından daha mı zararlı? Uyku eğitimine başlayacağım ama oturduğum yer bi kaç gece ağlamasını göze alcak kadar rahat bi yer değil ve işe yaramaz diye çok korkuyorum. Acaba bu şurupla beraber mi başlasam diyorum hem belki daha rahat alışır.
Beni anlatmışsınız. Benim bebegim 13 aylık ve geceleri 7 8 defa ağlayarak kalkmasından yoruldum ne zaman düzene gircek bilmiyorum gun içinde de huysuz

Ben çözümü gündüz oyun gruplarına götürüp bir güzel yormakta buldum .sonra yarım gün kreş başladı ve düzene girdi uykusu

Valla uyku probleminden ben de muzdaribim. Gündüz uykuları zaten kısa ve 3 tane gece uykuları da emiyor uyuyor ancak emmek için çok sık uyanıyor beşiğinde yatırdığımda 10 defadan fazla uyanıyor son birkaç haftadır memede uyutmamayı alıştırmaya çalışıyorum ki kendi kendine uyutmaya alıştırmak için ancak uykusu yoksa bu eğitimi de vermekte çok zorlanıyorum

Herkese merhabalar
Şurup ile ilgili bilgim yok ama bende her yolu deneyen ama uykusuz kalan bir anneydim.son çare olarak milupa iyi geceler çayı aldım. Bebeğim 5 aylıkken başladım. Ve hiç uyumayan bebeğim uyumaya başladı. Uyku düzeni oturana kadar kullandım sanırım 3 ay falan. Sonra bıraktım.çok şükür uyku düzeni oldu bebeğimin. (19 aylık şimdi)

Hala emziriyor musun?
Uyku eğitimini nasıl verdiniz açıklar mısınız. Ben artık ayağımda sallamaktan bıktım 😭

Hala emziriyor musun?
Benim kız kardeşimin bebeğide 25 aylık ve geceleri neredeyse hiç uyumuyor sürekli emmek istiyordu sütten kesince geceleri deliksiz uyumaya başladı

Uyku eğitimini nasıl verdiniz açıklar mısınız. Ben artık ayağımda sallamaktan bıktım 😭
Benim çocuğumun uykusu azdir ben bunu bildiğim için akşam saat 9da yatırıyorum.
İlk olarak odasına gidiyoruz perdesini ona cektiriyorum (kucağımda) sonra pijama giyimi ve bez değişimi yapiyorum içeri gidip babasına iyi geceler diyoruz o alıştığı için hemen bay bay yapıyor zaten (her şeyi anlatarak yapıyorum ama) sonra odasına gidip ışığı kapattiriyorum ve odasının kapısında hafif açık kalacak şekilde kapatıyorum birde ninni açıyorum sözsüz müzikte olur.. önce emziriyorum sonra yatağına koyuyorum o uyuyor eğer ağrısı acısı yoksa 2-3 saat uyanmadan uyuyor ama acısı varsa 10dk da bir kalkıyor sabahta 6.30 en fazla 7.30 o da aksam uyuması 1 saati bulur ya da gecerse.

Herkese merhabalar
Merhaba benim bebeğim 11 aylık ve bizde doğduğumuzdan beri uyku sorunu yaşıyoruz. 4 aylıkken uyku eğitimi verdim. Evet saatler düzene oturdu. Diş ve sağlık dışında eskiye nazaran iyiydi. Ama son zamanlar bozulunca bende arayışa girdim.çünkü hamileyim ve zorlanıyorum. Formları okudum araştırdım.baybay forte uyku damlasını buldum. Doktoruma danıştım ve kısa süreli olarak kullanmaya başladım. Ben sadece gece kullanıyorum. Uykuya geçişini kolaylaştırıyor. Ama uyku düzeni sağlamadığın sürece damlalardan çok umutlanma bu şart. Doktoruna danışarak kullan derim. Sağlıklı günler.

Merhaba benim bebeğim 11 aylık ve bizde doğduğumuzdan beri uyku sorunu yaşıyoruz. 4 aylıkken uyku eğitimi verdim. Evet saatler düzene oturdu. Diş ve sağlık dışında eskiye nazaran iyiydi. Ama son zamanlar bozulunca bende arayışa girdim.çünkü hamileyim ve zorlanıyorum. Formları okudum araştırdım.baybay forte uyku damlasını buldum. Doktoruma danıştım ve kısa süreli olarak kullanmaya başladım. Ben sadece gece kullanıyorum. Uykuya geçişini kolaylaştırıyor. Ama uyku düzeni sağlamadığın sürece damlalardan çok umutlanma bu şart. Doktoruna danışarak kullan derim. Sağlıklı günler.
[/QUOT

Meraba bende nay&nigt aldım fakat pek bir faydasını gördüm diyemem. Aldığım eczacı da verdiğim 3. Kullanıcı olcaksınız içerik temiz sizden dönüş bekliyorum dedi. Güvenerek kullandım. Benim kızım 18 aylık ve daha son bir aydır öğlenleri bir bucuk saat uyuyor akşamları da 12 de anca uyutaniliyorum ama gece en geçç oda en geç 3 gibi uyanıyor 3 e kadar yerinde uyusa ben baya dinlenmiş oluyorum :) ve sonra yanıma alıyorum sonrasını artık bende hatırlamıyorum emiyor ve yatıyor galba. Buna artık bende alıştım çünkü geceleri en az 15 defa kalk al emzir yerine koydan bıktım. Heralde 3 4 yaşına gelince uzun uykuları olur diye temenni ediyorum.

Back