Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebekler Gelmeden Buluşalım Anadolu Yakası Huhuhuuuuuu...
kızlar bende gelirim ben çekmeköyde oturuyorum fazla uzak bir yer olmasın yanlız lütfen cep nolarını kime göndermemiz lazım göndereyim benim için gün farketmez
bende gelmek istiyorum hatta geliyorum ama ben pendik-kurtköyde oturuyorum ümraniyeye nasıl gelebilirim bana söyleyinde kaybolmayayım bir tel no. mu kime vericem..ne zaman buluşuyoruz..
merhaba kızlar bende yarın dönüorum istanbula :) yanlız kocik yollamaz beni ikea ters kalıyo bize hamile değilken gittiğimde yolda içim dışıma çıkmıştı çünkü e5 te optiumum da fln buluşsak daha iy değilmi?
küçükbakkalköy deym canım.. bu arada çıkıyorum netten yarın sabah istanbula dönüyoruz bugün bidaha giremeyebilirim .. şeymacım yarın akşamdan önce karara bağlamayın lütfen eve girince bağlancam çok istiorum gelmeyi..
güseller ben tekirdagdayım ama istye geliyom ama melasef avrupa yakasına geliyom anadolu yakası bana çok ters ve okadar uzun yolu tuvaletimi yapmadan geçiremiyom neyse sizler buluşun bizlerde bebekler dogunca görüşürüz inş