- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
- Konu Sahibi ihlamur_cicegi
-
Burada kimse faturayı islama kesmiyor ki. Elbette islam bu değildir.
Lakin Türkiye'de islam dinini layıkıyla bilen, anlayan ve yaşayan var mı sanıyorsunuz?
Kuran'dan ve ayetlerden bihaber dinci zangoçlarla dolu ortalık.
Dini böyle çirkinliklere kalkan yapan zebanilerle dolu.
Ve kadına fotosentez yapan canlı muamelesi yapılan bir ülkede yaşıyoruz biz.
Bu ülkede yaşanan ve yaşatılan din ile, islamiyetin uzaktan yakından ilgisi yoktur.
O neden burada kesilen fatura, din diye yaşatılan bu ne idüğü belirsiz "şey"(?)edir..
Burada kimse faturayı islama kesmiyor ki. Elbette islam bu değildir.
Lakin Türkiye'de islam dinini layıkıyla bilen, anlayan ve yaşayan var mı sanıyorsunuz?
Kuran'dan ve ayetlerden bihaber dinci zangoçlarla dolu ortalık.
Dini böyle çirkinliklere kalkan yapan zebanilerle dolu.
Ve kadına fotosentez yapan canlı muamelesi yapılan bir ülkede yaşıyoruz biz.
Bu ülkede yaşanan ve yaşatılan din ile, islamiyetin uzaktan yakından ilgisi yoktur.
O neden burada kesilen fatura, din diye yaşatılan bu ne idüğü belirsiz "şey"(?)edir..
O dinci zangoçlar her yerde var. Bunun ırkla ülkeyle bir alakası yok.
Bu kişinin cahilliğinle alakası var. Üşeniklik edip bir kaç çapulcunun sözüne bakıp yaşacağına araştırsın. Kur'an tektir. Hadisler tektir.
Her dildeki çevirilerine bakın aynı cümlerler yazar. Mutlak huzurlu yaşamın sırları o sözlerde.
Burada kimse faturayı islama kesmiyor, ama müslüman erkeklerinin sapık olduğu idda ediliyor gerçekten çok enteresan. Nerden baksamda sizin gibi düşünebilsem acaba?
Orada Lake, her türlü sapkınlığı yapıp hemde müslümanım diye geçinen erkekler, bu tür fetvaları veren beyinsiz erkekler için kullanmış o kelimeyi. Gayet açık ama illa ki başka yöne çekeceksiniz ya siz. Ya da anlayamıyorsunuz demek ki... Gerçek müslüman erkek zaten ne gider damacanaya tecavüz eder, ne de kalkıp bebeklerden tahrik olur.
evet yani fetvayı veren de hindulara ,yahudilere vs lere vermemiş ki fetvayı ,müslümanlara vermiş ,ama dediğim gibi hacıya hocaya laf söylenmez burda lake e söylemek en kolayı
Toplanıp saldırırlar, Bir kaç kez başıma geldi de oradan biliyorum
O dinci zangoçlar her yerde var. Bunun ırkla ülkeyle bir alakası yok.
Bu kişinin cahilliğinle alakası var. Üşeniklik edip bir kaç çapulcunun sözüne bakıp yaşacağına araştırsın. Kur'an tektir. Hadisler tektir.
Her dildeki çevirilerine bakın aynı cümlerler yazar. Mutlak huzurlu yaşamın sırları o sözlerde.
Burada kimse faturayı islama kesmiyor, ama müslüman erkeklerinin sapık olduğu idda ediliyor gerçekten çok enteresan. Nerden baksamda sizin gibi düşünebilsem acaba?
benim sürekli başıma geliyo
ama naapıyım tutamıyorum kendimi konu vatan ,millet ,kadın hakları vs. olunca.
Bende ama anlatmak imkansızBu arada senin görüşlerini %100 beğenirim %99.9 bile değil %100. Senin gibileri görmek beni mutlu ediyor.
Orada Lake, her türlü sapkınlığı yapıp hemde müslümanım diye geçinen erkekler, bu tür fetvaları veren beyinsiz erkekler için kullanmış o kelimeyi. Gayet açık ama illa ki başka yöne çekeceksiniz ya siz. Ya da anlayamıyorsunuz demek ki... Gerçek müslüman erkek zaten ne gider damacanaya tecavüz eder, ne de kalkıp bebeklerden tahrik olur.
evet yani fetvayı veren de hindulara ,yahudilere vs lere vermemiş ki fetvayı ,müslümanlara vermiş ,ama dediğim gibi hacıya hocaya laf söylenmez burda lake e söylemek en kolayı
Toplanıp saldırırlar, Bir kaç kez başıma geldi de oradan biliyorum
Siz yok mu sanıyorsunuz ?
Yapmayın yahu , bu nasıl bir istatistik ?
O ne idüğü belirsiz şey , insanların ''insanlıktan çıktığı '' , bazılarının kendi krallıkları sefahatla sürsün diye devam ede durdukları ,
kadınların kimliksizleştiği ve bundan zerre gocunmadıkları , şakşakçıların körleştiği düzendir.
Hepimizin de karşı olduğu durumdur. (hepimizden kasıt için azıcık aklı olandır)
Afedersiniz, Başka yöne neden çekmeye çalışayım ki?
Ben orda lake ten bahsetmedim. Konu itibariyle böyle hissettirildiğini anlattım.
Siz neden hemen savunmaya geçtiniz. Madem öyle gözüküyor muhattap neden siz oldunuz?
Konu itibariyle böyle anlamanız büyük başarıSavunmaya geçerim ortada yanlış varsa, size mi sorucaktım savunmaya geçerken?
Bu nasıl saygısızca bir cevaptır? Ortada yanlış yok yanlış anlama mücadelesi var sadece. Bende bunu bir türlü anlamıyorum.
Ne yazık ki ideolojiler ve dinler erkek uçkurunun hizmetine girmeye pek hevesli. Örtünmeyle erkeğin şehveti ortadan kalkacaksa eşekleri, koyunları, tavukları, kedileri, köpekleri, damacanayı, cansız mankenleri, ağaç kovuklarını, kız ve erkek bebekleri/çocukları, zihinsel engellileri, sokak çocuklarını ve şimdi aklıma gelmeyen ve fakat deliği olan bilumum canlı/cansız nesneyi de örtmek gerek mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?