• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekler de kapansın!!!

ihlamur_cicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
950
446
123
Haber kaynağı:Mynet Haber, Yurttan ve Dünyadan Son Dakika Haberleri, Haberler Merak edenler internette bununla ilgili birçok kaynaktan aynı habere ulaşabilir.

Radikal İslamcı yayınlarıyla bilinen El Macid televizyonuna açıklamalarda bulunan Şeyh Abdullah Davud, peçeli çarşaf olarak da bilinen burkanın kız bebekleri koruyacağını söyledi.

Şeyh kimliğini açıklamadığı hastane ve güvenlik kaynaklarına dayanarak ülkede bebeklerin cinsel tacize hedef olduğunu söyledi.

Şeyh Davud’un açıklamaları sosyal medyada tepkilere neden oldu. Bazı kullanıcılar Şeyh’in İslam’ı aşağıladığını ve bireylerin mahremiyetini ihlal ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma açılmasını istedi.

Suudi Şikayet Komisyonu’nun eski yargıçlarından Şeyh Muhammed el Cezlana, El Arabiya’ya yaptığı açıklamada, Davud’un sözlerinin İslam’ı ve şeriatı aşağıladığını ve İslam dinini kötü gösterdiğini belirtti.

İnsanlara bu tür denetimsiz fetvalara kulak asmamalarını tavsiye eden Cezlana, böyle kararları herkesin veremeyeceğini ifade etti. Ne zaman çarşaflı bir bebek görse üzüntü duyduğunu da ifade eden Cezlana, bunun çocuklara yapılmış bir adaletsizlik olduğunu söyledi.

Ne günlere kaldık.
Bu bana Arif Nihat Asya'nın Naat şiirinin şu kısmını hatırlattı:

Yeryüzünde riyâ, inkâr, hıyanet
Altın devrini yaşıyor...
Diller, sayfalar, satırlar
“Ebu Leheb öldü” diyorlar.
Ebû Leheb ölmedi, yâ Muhammed
Ebû Cehil kıt’alar dolaşıyor!

Neler duydu şu dünyada
Mevlidine hayran kulaklarımız;
Ne adlar ezberledi, ey Nebî,
Adına alışkın dudaklarımız!
Artık, yolunu bilmiyor;
Artık, yolunu unuttu
Ayaklarımız!
Kâbe’ne siyahlar
Yakışmamıştır, yâ Muhammed
Bugünkü kadar!

Bebeklerin kapanmasına burka çarşaf giymesine ne kadar karşı olsamda yazık ki toplumumuz şizofren ve sübyancı manyaklarla dolu.Gazete tv internet aleminde görüyoruzki daha kundaktaki bebeğe el uzatan onlara tecavüz eden ve öldüren nice hayvanlar var(hayvanlara hakaret oldu bu sözüm ama)
En güzeli belli bir yaşa geldikten sonra erkeklerin bize şehvetle bakacakları kılık kıyafetleri giymekten,sokaklarda yarı çıplak dolaşmaktan uzak durmalıyız.Hoş ne kadar kapalı olsanda sapık kafayı sana takmışsa yada o an hayvani hisler içinde ise yapacağını engeleyemeyiz belki ama kapalı olmak,mahrem yerlerimizi açıkta bırakmadan giyinmek en azından bizi tacizden kurtarabilir.

Bazı kullanıcılar Şeyh’in İslam’ı aşağıladığını ve bireylerin mahremiyetini ihlal ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma açılmasını istedi.
İslamı kötülediğini ve mahremiyeti ihlal ettiğini düşünmüyorum ben açıkçası.İslamiyet diyorsak orada durmamız lazım.Gerçekten islami hakkı ile yaşamamız gerekiyorsa örtünmek farz bundan öteside yok.Örtünmenin bile bir usulü varken dinimizde sokaklardaki örtülü olduğunu sanan o kadar çok örtülü örtüsüz varki.

Rasûlullah (s.a.s.), hafif bir elbise giyip tamamen vücut hatlarını örtmeyen kadınlara “Onlar adı örtülü ama gerçekten çıplaktırlar” buyurmuştur (Süyûtî, Tenvîru’l-Havâlif, c. 3, s. 103).

"Cehennemliklerden kendilerini dünyada henüz görmediğim iki grup vardır: Biri, sığır kuyrukları gibi kırbaçlarla (coplarla) insanları döven bir topluluk. Diğeri, giyinmiş oldukları halde çıplak görünen (örtülü çıplak) ve öteki kadınları kendileri gibi giyinmeye zorlayan ve başları deve hörgücüne benzeyen kadınlardır. İşte bu kadınlar cennete giremedikleri gibi, şu kadar uzak mesâfeden hissedilen kokusunu bile alamazlar." (Müslim, Cennet 52, 53, h. no: 2857, Libâs 125, hadis no: 2128

“Bana çağdışı diyorlarmış,ne büyük onur!
Ben bu çağın dışında kalmayayım da için de mi boğulayım”.. (N.F.K.):46:

Nitekim kitabımız Kuranı Kerim de bunu açıkça belirtmiştir.

AHZAB SURESİ 59.AYET

Ey Nebî (Peygamber)! Zevcelerine, kızlarına ve mü'minlerin kadınlarına (mü'min kadınlara) söyle, cilbablarına sarınsınlar (örtünsünler). Bu, onların (cariye olmadıklarının, hür ve iffetli kadın olduklarının) bilinmesi ve onlara eziyet edilmemesi için daha uygundur. Ve Allah, Gafûr'dur (mağfiret eden), Rahîm'dir (Rahîm esmasıyla tecelli eden).

Çözüm yolu bu olmamalı bence.
Ne kadar kapanırsa kapansın aynen dediğiniz gibi sapık olan her yerde sapıklığını yapıyor.
Bebekler de kapandı diyelim.Peki yine artarsa bu sapık kişiliklerin sapkınlıkları.O zaman nasıl bir çözüm yolu bulunacak ben çok merak ediyorum.

Madalyon 2 yüzlüdür: Sapık ve sübyancılara karşı koymak ve korumak için mi böyle söyledi yoksa örtü fabrikası ve tücrları daha çok kazansın diye mi öyle söyledi? Eşcinsellik de de çok hızlı bir artış varmış. O halde erkeklerde kapansın.

Bebeklerin kapanmasına burka çarşaf giymesine ne kadar karşı olsamda yazık ki toplumumuz şizofren ve sübyancı manyaklarla dolu.Gazete tv internet aleminde görüyoruzki daha kundaktaki bebeğe el uzatan onlara tecavüz eden ve öldüren nice hayvanlar var(hayvanlara hakaret oldu bu sözüm ama)
En güzeli belli bir yaşa geldikten sonra erkeklerin bize şehvetle bakacakları kılık kıyafetleri giymekten,sokaklarda yarı çıplak dolaşmaktan uzak durmalıyız.Hoş ne kadar kapalı olsanda sapık kafayı sana takmışsa yada o an hayvani hisler içinde ise yapacağını engeleyemeyiz belki ama kapalı olmak,mahrem yerlerimizi açıkta bırakmadan giyinmek en azından bizi tacizden kurtarabilir.

İslamı kötülediğini ve mahremiyeti ihlal ettiğini düşünmüyorum ben açıkçası.İslamiyet diyorsak orada durmamız lazım.Gerçekten islami hakkı ile yaşamamız gerekiyorsa örtünmek farz bundan öteside yok.Örtünmenin bile bir usulü varken dinimizde sokaklardaki örtülü olduğunu sanan o kadar çok örtülü örtüsüz varki.

Rasûlullah (s.a.s.), hafif bir elbise giyip tamamen vücut hatlarını örtmeyen kadınlara “Onlar adı örtülü ama gerçekten çıplaktırlar” buyurmuştur (Süyûtî, Tenvîru’l-Havâlif, c. 3, s. 103).

"Cehennemliklerden kendilerini dünyada henüz görmediğim iki grup vardır: Biri, sığır kuyrukları gibi kırbaçlarla (coplarla) insanları döven bir topluluk. Diğeri, giyinmiş oldukları halde çıplak görünen (örtülü çıplak) ve öteki kadınları kendileri gibi giyinmeye zorlayan ve başları deve hörgücüne benzeyen kadınlardır. İşte bu kadınlar cennete giremedikleri gibi, şu kadar uzak mesâfeden hissedilen kokusunu bile alamazlar." (Müslim, Cennet 52, 53, h. no: 2857, Libâs 125, hadis no: 2128

[COLOR=#03070C[COLOR="#FF0000"]]“Bana çağdışı diyorlarmış,ne büyük onur![/COLOR]
Ben bu çağın dışında kalmayayım da için de mi boğulayım”.. (N.F.K.)[/COLOR]:46:

Nitekim kitabımız Kuranı Kerim de bunu açıkça belirtmiştir.

AHZAB SURESİ 59.AYET

Ey Nebî (Peygamber)! Zevcelerine, kızlarına ve mü'minlerin kadınlarına (mü'min kadınlara) söyle, cilbablarına sarınsınlar (örtünsünler). Bu, onların (cariye olmadıklarının, hür ve iffetli kadın olduklarının) bilinmesi ve onlara eziyet edilmemesi için daha uygundur. Ve Allah, Gafûr'dur (mağfiret eden), Rahîm'dir (Rahîm esmasıyla tecelli eden).

nfk ne gereksiz bir adammışsın her sözün bunun kanıtı,iğreniyorum örümceklerle dolu beyninden
aklın fikrin milletin namusu,bacak arası,basının örtüsü

neyse

mavi yazdığınız yerleri okuyunca tüylerim ürperdi:53::53:
memleket neresi suudi arabistan mı afganistan mı

Bebeklere, çocuklara çarşaf giydireceklerine, sabi sübyana bakıp içinde cinsel dürtüleri uyananları hadım etsinler...

merhaba, bugne kadar duydugum en sacma sey !!!! bazi insanlar kendi sapikliklari veya diger insanlarin sapikliklarindan paranoyak olup dinde olmayan sacma seyleri ihdas ediyorlar
yukarida bahsi gecen ahzap suresindeki ayet dogrudur hicap farzdir fakat kime farz acaba? bunu bilmek lazim ki bilip bilmeden konusmus olmiyalim,bildiginiz uzere mukellef musluman bellidir ki buluga erisen akil (akli dengesi yerinde) insan, zira malumunuz ebu davut'taki hadiste peygamber efendimiz ASV buyurdular ki: ummetim 3 durum haricinde mukelleftir onlar da: deli iyilesene kadar ve uykudaki insan uyanana kadar ve sabi(cocuk)buluga erisene kadar bu demektir ki cocuk kiz zaten mukellef statusunde degildir birde hz Asma nin hadisi var bulug cagina yeni girmis peygamber efendimizin ASV yanina gelmis o da ya asma artik mukellefsin ortunmen gerek buyurmus ,arkadaslar neyin tartismasi bu?dinimiz oyun degildir ki ,hukumler belli , bir kiz cocugu buluga ermedikce hicap giymesi farz degildir bunu ben soylemiyorum hadisler ortada bebekler mukellef degildir kaldi ki cocukler bile mukellef degildirrrrrrrrrrr!!!!

Son düzenleme:
Bebekten tahrik olan psikolojik sorunludur onların kapatılmaları ve uzun süre gözlem altında tutulmaları lazım.Eskiden annelerimiz en azından bnm akraba ve çevremde öyle, kız bebekleri otobüste falan amcalara dedelere vermezlermiş.Parmaklarıyla kızlıklarını bozanlar olurmuş.Temkinli olmak lazım etraf sapık manyak dolu.

en guzeli biz ölelim tum kadınla olarak yok cunku baska turlu bırakmıycaklar kadınların kılık kıyafetini sıra bebeklere gelmiş dinde varmı yahu bebegi kapatmak o bebek icin icinde fesatlıklar kuran yaratıgı yok etmek varken hicbir faydası olmıycak sacmalıklarla ugrasılıyor Allahım sen buyuksun sasırmamak icten degil..adam kendine hakim olamaz careyi kadını kapatmakla bulur sapıklıgın artık zirvesine ulasır bebeklere farklı gozle bakar bu sefer bebekleri kapatmaktan bahsederler demekki neymiş kadının kapanması giyimi kusamı degilmiş mesele icerdeki pislikleri temizlemekmiş asolan cunku zihniyeti bozuk insana ne yaparsan yap o kotu zihniyetini eyleme donusturecektir yine

Okan Bayülgen'i pek sevmem ama bir sözü var. Çıplaklık sadece hasta beyinleri tahrik eder. Yaşı büyük insanlarda bile bu sözüne katılırken, bebeklere o gözle bakan zihniyetin beyninin hasta değil, kafatasının beyin yerine saman dolu olduğunu düşünüyorum... Bilindik bir cemaat lideri de cindy bebekler için, bunlar oyuncak değil karının (kadının ) küçültülmüş hali. Bunlar üretilmemeli insanı tahrik ediyor demişti. Ne diyeyim ki tez zamanda Allah belalarını versin böyle düşünen zavallıların...

Bu adamlar resmen islami karalamak için ugrasiyorlar
bu yaratiklar yuzunden muslumanim demeye utanicaz yakinda..
dusunsenize dinimizi bilmeyen bir insan boyle bir hbri okuyunca ne dusunuyordur
islamin kadini insan gibi degil de cinsel bir obje gibi gordugunu ve nasil barbar bir din oldugunu..
midemi bulandirdi pis bocek

tesettur sadece kadınlara farz kılınmadı bebeklerı bıle erkeklerden çarşafla koruyacaksak kadınlar karton kutu içinde dolaşsın

Saçma sapan bir açıklama.
Ne diyeceğimi bilemiyorum kafamda toparlayamadımda. Tövbe yarabbim. Günaha sokarlar bunlar insanı.
Normal şartlarda zaten bebekler çabuk üşüyeceklerinden kapalı kalın giydiriyoruz. Daha neresini kapayacaklar merak ettim doğrusu.
Mesele açık kapalı olması değil mesele hastalıklı zihin. Buyrun geçen senelerde bir avrupa ülkesinde, anne baba bebeklerine cinsel tacizde bulunup birde videoyaya çekmişlerdi. Zihniyet hastalıklı kapasan ne olur açsan ne olur?
Ya dini karalama kampanyası yada gerçek anlamda zeka geriliği diye düşünüyorum.

ayyy ne güzel
allahım benimde gül masumem doğsun biraz büyüdümü kim bilir zeynebin hicabı nede güzel yakışacaktır yavruma
daha küçüklükten sevecek hicabını benim yavrum inşaallah

geçenlerde bi haber okudum, somalide göğsü dik kadınlar kırbaçlanıyormuş, sen içine sütyen giyip erkekleri tahrik ediyorsun diye, ama kadınlar zaten çarşaflıydı, çarşaftan dikkat ettiklerine bak, erkeklerin gözlerinin bağlandığı bi dönem olsa hiç fena olmayacak, acaba bu tip ülkelerde kırbaçlamakta sex unsurumu erkekler için belki kırbaçlayarakta tahrik oluyor, gerçi ota boka tahrik oluyo bu tipler

herşeyden kötüsü bu eziyetleri islam adına yaptıklarını söylemeleri

geçenlerde bi haber okudum, somalide göğsü dik kadınlar kırbaçlanıyormuş, sen içine sütyen giyip erkekleri tahrik ediyorsun diye, ama kadınlar zaten çarşaflıydı, çarşaftan dikkat ettiklerine bak, erkeklerin gözlerinin bağlandığı bi dönem olsa hiç fena olmayacak, acaba bu tip ülkelerde kırbaçlamakta sex unsurumu erkekler için belki kırbaçlayarakta tahrik oluyor, gerçi ota boka tahrik oluyo bu tipler

herşeyden kötüsü bu eziyetleri islam adına yaptıklarını söylemeleri

onca acligin arasinda birde tahrik mi oluyorlarmis yaa:)

Back