• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebekle uçak yolculuğu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

AZRA2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
71
1
86
İstanbul
Temmuz ağsts gbi eşimle tatil planları yapıyoruz bebeğimiz o zaman 7-8 aylık olacak gitmeyi düşündüğümüz yere uçak yolculuğu 30-40 dk. sürüyor. Acaba uçak yolculuğunun bebeğimize basınçtan dolayı zararı olabilir mi deneyimli olan anneler fikir verin banaaa?????

yok canim ,hic bise olmaz,,,ama doktor bu basinctan sebeb bi damla veriyo,arkadasim almisti ,,benim oglum 2 yasinda idi ilk ucaga bindiginde gerek olmamisti bizim icin,fakat arka siradaki bebek hep aglamisti,eee 3 saat ,,dile kolay,,,ama sizinki 30...40 dakika bise degil...mutlu tatiller olsun canim,simdiden....a.s.

Bende haziranda gidicem 5 aylık olcak o zaman bebeğim bi zararı olacağını zannetmiyorum.
Geçen sene kuzenim kızını götürmüştü bi sorun olmamıştı
bende merak ediyorum nasıl geçicek yolculuk die :)

biz 2,5 aylikken 3 saatlik yolculuk yaptik. iniste ve kalkista icmesini saglamaniz gerekiyor ki rahat etsin. icmese de emzik emsin. ille bir zarari olacak diye birsey yok.
tek sorun hareketli bir bebeginiz varsa o ariza cikarabilir:-)

Back