- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- 83
- Konu Sahibi lightpinklady
-
Evet benim bebegim de aralik dogumlu :) Allah bagislasin bebislerimizi...Canim hayırlı yolculuklar simdiden benimde aralik doğumlu bebegim var tüm merak ettiklerimi sormuşsun takipteyim konuyu yanliz daha çok yeni haberlerde gösterdi bu gunes kremlerini öyle kafadan alma o kremi alerjisi olabiliyomus bebekler hatta haberi de paylaşayım. . Dr danis derim
Cook tesekkur ederim..Evet simdiden dusunuyorum yanima sunu sunu almaliyim diye. Civcivi cingiragi vs onlari almam lazim,valla aglarsa oyalamak icin video vs de izletebilirim ne yapayim :/ zararli evet ama.Babasıyla görüntülü olarak görüştürürsünüz her gün sorun olmaz. Benim o zamanlarda 6 saatlik yolculuğum oldu.. bir sorun yaşamadım otokoltuğunu seviyordu ve uykuya dalıyordu kısa süre sonra.. ama doğduğundan beri arabayı çok sever o ayrı. Ve kucağımda hiç yolculuk yapmadım otokoltuktaydı hep alışkındı oraya.. uyuduğu zaman mola vermez devam ederdik uyanınca durur mamasını yedirir altını değiştirir biraz hava alır sonra devam ederdik.. sonra yine uyurdu. Ama dediğim gibi arabayı ve koltuğunu çok severdi.. koltuğunuz 3 kademeliyse eğer oturur ya da tam yatar değilde yarı yatar pozisyonda olması iyi oluyor. Oyuncak yanınızda arabada mutlaka olsun ki sıkılır falan olursa onunla oynasın. Güneşe büyük ihtimal alerjisi var.. 50 plus faktör alın 50 yetmeyebilir. Sebamed olabilir ben kullandım onu sorun olmadı koruması güzeldi. Bebeğiniz ayrıca tanımadıklarına karşı dudak büzüyorsa sizde nazikçe uyarın insanları. Bebeğin ağlamasına dayanamam yazık yani. Gerek yok milletin 2 dakikalık bebek sevgisi için ağlamasına. Koltuğun kilosu 2 kilo fark sadece sorun olacağını sanmam.. kemer kısmını daha arabaya yerleştirmeden bebeği koyup ayarlayın sorun olmaz o zaman..
Dogru soyluyorsunuz.. anneannesi 3 4haftada bir gelince 1 2 saat yabacilik cekmisti sonra azalmisti alismisti bebek.. acaba dedim babaya da yapar mi,ama yapsa bile belki gonul koyma olur,unutmaz heralde.. :)2-3 haftada babayı unutması mümkün mü? :) insanlar bebeği doğduktan sonra askere gidiyor döndüğü zaman babasına amca demiyor o çocuk, aylarca annesinde kalmaya giden arkadaşlarım var, ben böyle bir sorun yaşayan görmedim.
Diğer sorularınızı, yolda uyur mu vs kısmını yola çıkınca göreceksiniz, her bebeğin vereceği tepki farklıdır.
Cook tesekkur ederim..Evet simdiden dusunuyorum yanima sunu sunu almaliyim diye. Civcivi cingiragi vs onlari almam lazim,valla aglarsa oyalamak icin video vs de izletebilirim ne yapayim :/ zararli evet ama.
Sizin bebek ne guzel arabayi seviyormus.. bizimki de sevmiyor degil aslinda arabaya binince cok aglamadi smdiye kadar ..umarim yolunda gider her sey..korkuyorum valla .. :/
Yok yok babasını unutmaz ama yola hava güneşliyken çıkmayın araba zaten bunaltacak, sıcak iyice huysuzlaştırır. Klima çarpar diye açamayacaksınız, cam yeterli gelmez, en iyisi sabah erken ya da güneş etkisini yitirdikten sonra çıkmak.Dogru soyluyorsunuz.. anneannesi 3 4haftada bir gelince 1 2 saat yabacilik cekmisti sonra azalmisti alismisti bebek.. acaba dedim babaya da yapar mi,ama yapsa bile belki gonul koyma olur,unutmaz heralde.. :)
Ayy insallah.. yorumunuza verdigim cevapta bi ekleme yapmistim yabancilama.konusuyla alakali,.. evet aglatmaya hic kiyamiyorum. Insallah sorunsuz olur hersey.. gergin.olmak da istemiyorum,bebek.hissediyor benden.beter gergin.oluyor yoksa...Mutlaka al tabii.. çok durmazsa yanına geçersin arkaya. Suyunu falan hep yanına çantaya al. Arada sırada zor durumlarda video falan sorun olmaz canım. Benim oğlum hala çok sever arabayı şuan 7 yaşında :) uyku saatine yakın bir saatte çıkarsanız yola daha rahat edersiniz.. hemen uyur sorun olmaz inşallah :)
Bunu dusunmemistim..yani uykusunu vs dusundum aaa aksam cikalim.demistim ama,gunes bunaltir mi.klimayi acamaz miyiz dememistim cidden... sasirdim kendime. Ya zaten var ya iyice tuhaf birsey oldum. Unutkan oldumYok yok babasını unutmaz ama yola hava güneşliyken çıkmayın araba zaten bunaltacak, sıcak iyice huysuzlaştırır. Klima çarpar diye açamayacaksınız, cam yeterli gelmez, en iyisi sabah erken ya da güneş etkisini yitirdikten sonra çıkmak.
Valla ne bileyim ,bebekten sonra her ise yetisemez oldum.. erkekler de pek dusunmuyor,duz mantik aman zaten.buyuycek alalim bunu kullanalim dedi heralde. Bana da telefon etti sordu falan ama. Bebekle ugrasiyordum yani ne konustugumuzu bile.hatirlayamiyorum aman aliyodan al tamam he hu demistim6 aylık bebek babasını aramaz, ama dönüşte yabancılayabilir.
Yabancılasa da birkaç saate hadi 1 güne geçer diye düşünüyorum, bence problem olmaz.
Araba yolculuğu bebekten bebeğe değişir.
Normalde arabada sakinse, uyuyorsa çok zor olmaz.
Beni kesseler gitmem ben o kadar yola, oğlumun huyunu biliyorum çünkü.
Oto koltuğu 9-36 aldınız sanırım, 0-18 6 aylık bebek için daha kullanışlı olurdu.
Çok bilmiyorum koltukları ama rahatsız olduğunu düşünürseniz yastık minder falan desteklersiniz.
Yatış pozisyonuna bir bakın, memnun kalmayacağınızı düşünürseniz yazık olmasın paranıza, bebek de rahatsız olmasın.
Otel daha da zor gercekten. Esimle biz de dusunduk ama,bu yil yazliga ailemin yanina gidelim en.iyisi dedik sonradan..Bende konuyu takipteyim.temmuzda tatile çikacagiz bizde.nasil olacak bilmiyorum.uzun yola.bebegimle hic gitmedim.hadi yolu gideriz.sorun olmaz ama otelde bebegimin mamasiydi , ek gida olarakta yagsiz tuzsuz patates kabak bulamayacagima göre ne yapacagimi hic bilmiyorum.meyve ve mama ile idare edicez.bende konuyu takipteyim.bu arada 1 yasindan kucuk cocuklara gunes kremi önermiyor bir cok doktor.yine de kendi doktorunuza bir sorun.bende daha soramadim kendi doktoruma.bazen acaba hic bu yil tatil işine bulasmasam mi diye düsunmuyor da değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?