Bebekle salon düzeni (yardım)

Chocolita

Nirvana
Pro Üye
30 Ocak 2017
12.610
193.394
Bebekle zor. Ama yok mudur bunun bir çözümü..

Küçük bir salonum var. Köşe koltuk, 6 kişilik masa ve ünitemden oluşuyor. Ünite dediğim, konsolumu ünite gibi kullanıyorum. Çünkü oğlum (20 aylık) tv ünitelerinin üzerine çıkabiliyor, ya da üstünde ne varsa yere indiriyor. Televizyona dokunuyor. Bunları yapamasın diye tv ünitesinden daha yüksek olan konsol kullanmayı tercih ettim ben. Ama yine de mumluk, şamdan herhangi bir süs koyamıyorum üzerine. Çünkü uzanınca eli onlara da yetişiyor. Yetişemediği zaman oyuncakları yardımıyla uzanıyor süslerime. O şekilde deviriyor :/ Hiçbir şey koymadım bende. Koyamadım.

Ben lambader hastasıyım. Çook seviyorum ama sırf bu yüzden alamıyorum. Alıp masamın yanına koysam biliyorum ki sallayıp düşürecek onu. Ben habire salonda bebişi lambaderden, lambaderi de bebişten korumaya çalışacağım :| yani var mı bunun bir çözümü? Yemin ediyorum artık google da "Lambader sabitleyici" "Sandalye sabitleyici" aradım bugün. Sıyırdım iyice.

Sonra bir de sandalyelerimi çekip çekip yere atıyor. Üstüne çıkıp zıplıyor, bütün sandalyelerim kırık. Resim paylaşamıyorum, bir sıkıntı var. Yoksa sandalyelerim içler acısı şuan. Arka ayakları içeri doğru kırık. Biri oturup arkaya yaslansa lap diye yere düşecek. Artık bana fenalık geldi onu sandalyelerin önünden alıp durmaktan. Tutup tutup atıyor.. Buna çözüm öneriniz var mı? Deli deli seyler geliyor aklıma. Masa da çok güçlü bir mıknatıs sistemi olsaymış sandalyeleri kendine çekseymiş..

Metal sandalyeler çözüm mü sizce? Hani tutup atsa bile kırılmaz en azından. Ama yamulur mu?
Ayrıca bebekliyseniz lambader kullanabiliyor musunuz?

Canım lambader için daha az biraz vaktiniz var :) Şimdi en yaramaz en kıpır kıpır zamanınız , sen en iyisi kırılacak ya da zarar verecek eşyaları bi müddet ortadan kaldır canım :)

Canım lambader için daha az biraz vaktiniz var :) Şimdi en yaramaz en kıpır kıpır zamanınız , sen en iyisi kırılacak ya da zarar verecek eşyaları bi müddet ortadan kaldır canım :)
Zaten hiçbir şeyim yok ki oda da :/ yine de sandalyeleri tutup atması çok yoruyor beni

Ancak azcık laftan anlayacak olduğunda rahata erersin , şimdi ne bulursa ali kıran baş kesen misâlı vurup atıp kıracak ..

Salonumda ne bir lambader,ne bir süs Eşyası,ne bir duvarda çerçeve...
Hiçbirşeyim yok...

Benim ufaklık 30 aylık...
maymun gibi...
Duvarlara bile tırmanıyor...

Artık Büyüyünce istediğimiz gibi dizayn ederiz:))

Biraz beklemek gerekir :))

Salonumda ne bir lambader,ne bir süs Eşyası,ne bir duvarda çerçeve...
Hiçbirşeyim yok...

Benim ufaklık 30 aylık...
maymun gibi...
Duvarlara bile tırmanıyor...

Artık Büyüyünce istediğimiz gibi dizayn ederiz:))

Biraz beklemek gerekir :))
Maleseff :/ peki ben bu sandalyelerime ne yapayım? Tutup atamaması için ne yapabilirim acaba

Benim salonda tv duvarda yinede yetisiyor
Koltuk takimi ...o kadar :) ama bu sefer perdelere taktı :kızgın:
Bi açıyor bi kapatıyor
Butun ev boyle sade diyebilirim mutfak masam tehlikeli sayilabilir zira hep ustunde 1 aydir.... boy aynası alma curretinde bulundum umarim kırmaz :KK70: bakalım

Benim fazladan bir odam var...oraya kaldırdım ve kapıyı kapattım...Sandalyelerimi ve çocuğun kırıp dökmeye meyilli olduğu herşeyi...
Misafir gelecek olursa çıkarıyorum meydana...

Sizin ki benim kızdan daha ufak...

‘Şuanda yapma, etme’den anlamadıkları bir dönem...

3 yaş ından itibaren düzelmeye başlarlar inşallah...

Tavsiyem,onları kaldırın...
Benim gibi fazladan bir odanız varsa çok şanslısınız...

Benim fazladan bir odam var...oraya kaldırdım ve kapıyı kapattım...Sandalyelerimi ve çocuğun kırıp dökmeye meyilli olduğu herşeyi...
Misafir gelecek olursa çıkarıyorum meydana...

Sizin ki benim kızdan daha ufak...

‘Şuanda yapma, etme’den anlamadıkları bir dönem...

3 yaş ından itibaren düzelmeye başlarlar inşallah...

Tavsiyem,onları kaldırın...
Benim gibi fazladan bir odanız varsa çok şanslısınız...

Çocuk odası, yatak odası ve salon. Keşke bir odam daha olsaydı ama malesef.. Sandalyelerime çözüm bulsaydım bir..

Benim salonda tv duvarda yinede yetisiyor
Koltuk takimi ...o kadar :) ama bu sefer perdelere taktı :kızgın:
Bi açıyor bi kapatıyor
Butun ev boyle sade diyebilirim mutfak masam tehlikeli sayilabilir zira hep ustunde 1 aydir.... boy aynası alma curretinde bulundum umarim kırmaz :KK70: bakalım
Ben ummaları 2 sene önce bıraktım artık :KK70: her şey hayaller de kaldı :/ peluşumun üstüne şu büyük fenerlerden koyacaktım.. Lambader alacaktım.. Ah ah

Benim kızımda 20 aylık herşeye saldırıyor:emir_bebek: süs eşyası, orta masa herşeyi kaldırdık. Tv yide duvara monte ettirdik. Evde küçük çocuk, bebek olunca süs püs hak getire.:anne:

X