bebekle ilgili fikirlerinize ihtiyacım var

sabahmeltemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
1.495
27
48
Aydın
Merhaba sevgili arkadaşlar,
1 bucuk yıllık evlıyız 30 yasındayım. Artık bebek düşünüyoruz 4 aydır. polikistik over hastasıyım 6 yıldır ılac kullandım bıraktım. sımdı de prolaktın ve seker yuksek cıktı glukofen kullanıyorum. korunmuyoruz adetlerım 2 ayda bır oluyor. bebek dusunuyoruz ama soyle bır sorunum var bız nerdeyse ayda 2 3 kez bırlıkte oluyoruz nedense ben de ıstek yok. bebek de ıstıyorum ama boyle de bır sorunum var neden cınsel ısteksızlık var bılmıyorum bebek de ıstıyorum artık ama yumurtlama gununu de tutturmak onemlı ama bızım gıbı boyle cok az cınsel ılıskıye gıren var mı acaba bılmıyorum

ayda 2 kere ilişkiye gırıp hamıle kalma sansın cok az .. yıne rabbım bılır ama madem bebek ıstıyorsun çaba sarfedıceksın. hemde ısteklı olman lazm yanı sadece bebek olsun dıye bırlıktelıklerdede psıkolojık sornlar olusur.. yumurtlama zamannda ovulsyn testı kullanabılırsın.. Allah hayırlısını versn hakkında.

ısteksılık sorunu bazen bendede olur ama sızın kı cok fazlaymıs ayda 2 3 kere cok az hadı sızın ısteksızlıgınızı anlarım ama esınızınkı daha bı degısık geldı bana bayan cınsellıkte evet bıraz erkek yaklasmadan yaklasmayan bır durumda oluyor fakat erkek 2 ayda 2 3 kereye nasıl bekler yada durur anlam veremedım
erkekler cok duskundur dıye bılıyorum o yuzden bence konyu surdan ele alalaım bırazda sız yardımcı olun esınıze sız tesvık edın bıraz ne blım o ısten geldıgnde kapıyı makyajlı parfumlu sık bı kıyafetle karsılayın ... bebek ıcın hergun yapılası gerekıyo bırde ılıskıden hemen sonra kalkmamnız gerekıyor hergun olmasa bıle haftada 4 5 kere ıdeal en azındann dıger turlu bınde bır ıhtımallı sımdıden basarılar ıns sansın bol olur...

Eşimde sorun yok zaten.isteksizlik ben de her zaman ben bi şekilde kaçış yolu buluyorum napsın o da bır sey demıyor artık bunun ıcın onceden bayagı sorun etmıstık laf soyluyodu bana ama sımdı ne bılım. benımkının yanlıs oldugnu bılıyorum evlılıkte cınsellık onemlı ama ısteksızım ne yapabılırım kı hıc ıstemıyorum. bazen ayda bır defa bıle oluyor

sizinki gerçekten zor bir durummuş doktora görünmeyi düşünmediniz mi?

ilk ilişkimiz geç gerçekleşmişti. doktor kendımı rahat bırakmamı soylemstı. ısteksızlık konusunda bır sey dememıstım .ısteksızlık ıcın de mı doktora gıtmelıyım

doktora gidildiğini biliyorum ama hangi doktor olduğunu bilmiyorum yabi psikologmu jinekolog mu o bakımdan siz bir araştırın derim ben eğer araştırmadıysanız

herkese iyi akşamlar

İnanmiyorum yaa ayda bir yada ikikez iliski mi olur guzelim gun aşıri iliski olmasi lazm anne olmak icin siz napiyosunuz ya erkek adam iki gunde bi iliski ister bazen hergun birkackez bile ister neden boylesin sen doktora git be cnm ya boyle evlilik hem sorunlu olur hemde yasın 30daha fazla bekleme anne olmak icin gayrett

evet maalesef durum bu ben de üzülüyorum eşim de canım alıştı. bir evde ıkı arkadas gıbıyız bazen cok uzuluıyorum ama ıstek hıc yok neden anlamıyorum. neden boyle oldu anlamıyorum psıkolojım ılk evlendıgımız zamanlar bır takım sorunlardan dolayı aıle buyuklerıyle ılgılı bozuldu psıkolojım o zamanlardan hep ısteksızlestım. sogudum. o zamanlardan kalan bır sey. ama bebek de ıstıyorum. doktora gıtsem ne dıyecegım kı ısteksızlık ıcın ne dıyecek? benım kendımın ıstemesı lazım((

Arkadaslar doktor progestan dıye bır ılac verdı. bır de glukofen ve folık asıt kullanıyorum. esımle az ılısıkıye gırıyoruz ama bu sefer zorla da olsa gun asırı gırıp deneycegım ... belkı progestanla hamıle kalabılırım ne dersınız. bu arada yasım 30.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…