Bebekde pamukcuk

hanife101104

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
68
42
38
34
Kizlar 40 gunluk ikizlerim var agizlarinda pamukcuk cikti doktor ilac verdi fakat bir turlu gecmiyor siz neler yaptiniz deneyip fayda gordugunuz seyler var mi birde reflu icin neler yapilabilir

Kizlar 40 gunluk ikizlerim var agizlarinda pamukcuk cikti doktor ilac verdi fakat bir turlu gecmiyor siz neler yaptiniz deneyip fayda gordugunuz seyler var mi birde reflu icin neler yapilabilir
Siz fazla hamurisi, sekerli, fazla sut urunu tuketmeyin. Onlar pamukcugu artirir. Karbonatli suyla agizlarini silebilirsiniz. Besledikten sonra bir cay kasigi su verebilirsiniz pamukcuk tamamen iyilesene kadar.

Çok geçmiş olsun öncelikle ben bebeğim doğmadan ingiliz karbonatı almıştım eczaneden emzirmeden önce hem göğsüme hemde bebeğimin ağız çevresine sürüyordum öyle emziriyordum bir de emzirdikten sonra hafif onunla siliyordum tekrardan çok şükür hiç öyle bir şey yaşamadım. Ama karbonat pamukçuk olduktan sonra işe yarar mı bilemedim doktorun verdiği ilaçta fayda eder inşaAllah.

Siz fazla hamurisi, sekerli, fazla sut urunu tuketmeyin. Onlar pamukcugu artirir. Karbonatli suyla agizlarini silebilirsiniz. Besledikten sonra bir cay kasigi su verebilirsiniz pamukcuk tamamen iyilesene kadar.
Karbonati doktor onermedi mantari cogaltiyor die ama verdigi ilacda fayda etmedi gibi yada daha cokdu azaliyor bebek tamda agzini acmiyor biliyorsunuz her bebek yapiyodur bunu tesekkeu ederim cevabladiginiz icin

Galiba yaramiyor doktora gitmeden kullanmistim bir ise yaramamisti amamdoktorun verdigi ilacda yaramadi galiba bir haftadir kullaniyorum meme temizliginide dikkat ediyorum fakat sut ister istemez akiyor bebek az emiyor digeri zaten meme reddi yapti isine gelirse emiyor cafesiz kaldim anlayacaginiz

O zaman en iyisi başka bir doktora götürmeniz ilaçların işe yaramadığını söylemek çok geçmiş olsun miniğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…