• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebekde düşük ateş

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

oglum58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
135
11
68
Giresun
35 günlük bir oğlum var ara ara huysuzluğu tutuyor mızmızlanıp duruyordu bu zamanlarda da hep yüzü soğuktu. Bugün sekiz saat boyunca derin bir uyku uyumadı üç dakika daldı uyandı. Kakasını yaptı gazını çıkarttı beni de emdi niye olduğunu anlayamadım. Annem bu çocuk huysuzlandığında yüzü hep soğuk oluyor deyince baktım 35.5 35,3 çıktı şimdi sardım sarmaladım ama nette de çok fazla birşey bulamadım. Bunun nedeni nedir bilen varmı arkadaşlar

35 günlük bir oğlum var ara ara huysuzluğu tutuyor mızmızlanıp duruyordu bu zamanlarda da hep yüzü soğuktu. Bugün sekiz saat boyunca derin bir uyku uyumadı üç dakika daldı uyandı. Kakasını yaptı gazını çıkarttı beni de emdi niye olduğunu anlayamadım. Annem bu çocuk huysuzlandığında yüzü hep soğuk oluyor deyince baktım 35.5 35,3 çıktı şimdi sardım sarmaladım ama nette de çok fazla birşey bulamadım. Bunun nedeni nedir bilen varmı arkadaşlar

bence bebeğini doktora götür en kısa zamanda. doktor bi baksın muayene etsin

Götürmedim sardım sarmaladım ara ara ölçtüm 36 yı geçtik. İlk kontrolümüzde soracağım doktora bakalım. Aslında götürmek lazım ama benim oğluşum o kadar çok doktor hastane tahlil cihaz gördüki ne yalan söyleyeyim hastaneye ayaklarım gitmiyor.

benimde 10 aylık kızım var teyzesi. geçenlerde hasta oldu ateş 38 -38,5 calpol dolven dönüşümlü verdik 3 gün. 3.gün gecesi çocuğun ateş düştü 34,5 - 35 dereceye. çok korktuk ve kendi bedenimizde ısıttık. çok şükür uzun sürmedi. araştırdım calpolun yan etkisi. ingilterede yasaklanmış :S biz hala kullanıyoruz.şimdi dolven de yasaklandı diyorlar. Allah esirgesin meleklerimizi diilerim sizdede şu anda bişey kalmamış olsun

Back