Gebeliğe Hazırlık Bebek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sazdili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
2
0
1
28
İyi günler 1 yıllık evliyim doktora eşim ve ben göründük hicbir problem yok yaklaşık 5 aydır deniyoruz olmuyor hiçbir problem olmadan inofolic kullanmam doğru olur mu

Bende sipariş verdim ocak ayından beri çabalar boşuna çıktı.Ona umut bağladım bakalım neler olacak.6 yaşında bir kızım var aralıkta 4.5 aylık bebeğimi karnimda öldü ölü doğum yaptım kürtaj oldum.Sonra da olmuyor bir türlü bende onu duydum sipariş verdim deneyip görücez bakalim

Sizde herhangi bir problem varmıydı genelde bu ilaç polistik över hastalarına veriliyormus bende öyle birşey yok ama denememde sakınca olur mu acaba

Sizde herhangi bir problem varmıydı genelde bu ilaç polistik över hastalarına veriliyormus bende öyle birşey yok ama denememde sakınca olur mu acaba
Bende de eşimde de bir problem olmaz di olsa 2 defa hamile kalmazdım.Sakinca olmaz sonuçta folik asit bence.Ben zaten kullanıyorum folik asit ama farklı markaydı.Birde bunu deniycem geçen ay soğan kuru denedim ise yaramadı.Bakalim bununla ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…