- 8 Şubat 2022
- 472
- 601
- 53
- Konu Sahibi MerakliBirKiz24
Hanımlar, 1 yaşında bebeğim var yüzünde bazen kuruluktan kızarıklık oluyor bildiğiniz güvenilir bir yüz kremi var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mustela çok iyi geliyor. Bi de travazol deri kremi var ben onu sürüyorum arada o da iyi.Hanımlar, 1 yaşında bebeğim var yüzünde bazen kuruluktan kızarıklık oluyor bildiğiniz güvenilir bir yüz kremi var mı?
Bİoderma atoderm bize çok iyi geldiHanımlar, 1 yaşında bebeğim var yüzünde bazen kuruluktan kızarıklık oluyor bildiğiniz güvenilir bir yüz kremi var mı?
Teşekkürler deneyeceğim.Bİoderma atoderm bize çok iyi geldi
Deneyeceğim teşekkürler.Bioderma atoderm kesinlikle
mustela kullandım ama etki etmedi maalesef. Travazol mantar kremi diye biliyordum ben kendime kullanıyorum ama bebek için sağlıklı olur mu?Mustela çok iyi geliyor. Bi de travazol deri kremi var ben onu sürüyorum arada o da iyi.
Mustela benim bebeğime de iyi gelmedi bu arasaDeneyeceğim teşekkürler.
mustela kullandım ama etki etmedi maalesef. Travazol mantar kremi diye biliyordum ben kendime kullanıyorum ama bebek için sağlıklı olur mu?
Bioderma 1 yaş altı için kullanılır mı?Mustela benim bebeğime de iyi gelmedi bu arasa
Evet benim bebeğim 6 aylıkBioderma 1 yaş altı için kullanılır mı?
Tamamdır teşekkürler:)Evet benim bebeğim 6 aylık
Doktorunuza danışın SizDeneyeceğim teşekkürler.
mustela kullandım ama etki etmedi maalesef. Travazol mantar kremi diye biliyordum ben kendime kullanıyorum ama bebek için sağlıklı olur mu?
Mustela klasik hani pişik kremi diye geçen kremden mi bahsediyorsunuz? Ben de krem arayışındayım ama alt değişiminde kullanmak için pişik kremini kullandım mustelanın iyi gelmeyince kullanamadım. Yüz için de mi kullanılıyor eğer öyleyse deneyeceğim.Mustela çok iyi geliyor. Bi de travazol deri kremi var ben onu sürüyorum arada o da iyi.
Mustela stelatopia diye Bi krem var pişik kremi değil o ayrı. Ben pişik kremini denemedim ama stelatopia iyi gelmiştiMustela klasik hani pişik kremi diye geçen kremden mi bahsediyorsunuz? Ben de krem arayışındayım ama alt değişiminde kullanmak için pişik kremini kullandım mustelanın iyi gelmeyince kullanamadım. Yüz için de mi kullanılıyor eğer öyleyse deneyeceğim.