• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık bebek yorganı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sudemm85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
kızlar bebek yorganı almayı düşünüyorum kaz tüyü en iyisi dediler sizce ne yapmalıyım siz ne aldınız?yardım edermisiniz?:uhm:

canım benım kaz tuyu aldım bende ama kullanmadım cunku sabah ense ve sac dıplerı terlıyo saglıklı degıl yün yaptırabılırsen yun yaptır en saglıklısı dedı doktor kucucuk bısey zaten

canım benım kaz tuyu aldım bende ama kullanmadım cunku sabah ense ve sac dıplerı terlıyo saglıklı degıl yün yaptırabılırsen yun yaptır en saglıklısı dedı doktor kucucuk bısey zaten
Öyle mi kafam karışıyor hep hem kaz tüyü çok pahalı yün hem uygun evet çok sağol yardımın için :)

bende yünden yaptırdım cnm bebiş için en sağlıklısı hatta bizler içinde öyle.. hazır yatağının üstünede yorgan gibi ince bi yatak daha yaptıdım yünden.hem sıcak tutuyor ve hazırlar gibi yakarakda terletmiyor

sudem ben de bebek yorganını yün yaptırdım. çok kalın değil ince bir yorgan oldu. sağolsun kayınvalidem halleti onları. bi de altına şilte şeklinde yine yün yatağı var. çünkü nilay ve capellas 'ın da dedikleri gibi yün hem sağlıklı hem terletmiyo çocuğu. normalde bizlere de en uygunu o ben yaz kış altıma yün şilte sererim. yazın sıcaklatmıyan kışın üşütmiyen bir yapısı var gerçek yünün. kışın sıcacık tutarken sıcak havalarda da terletmio serin tutuyo :16:

ay ben kedsime almistim o kaz tugu yorgani, resmen kaka kokuyordu yastiklari falan. yikamak istesen yikayaùmiyorsun çunku tugler kurummuyor. yastigini yikamistim kurumadi daha beter koktu bend e çope attim. kesinlikle tavsiye etmem

kızlar yorumlarınız için çokk teşekkür ederim sanırım herkes yün diyor sanırım kararım yün olacak bu gidişle:)

Back
X