Gebeliğe Hazırlık Bebek yerleşirken ağrı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç başıma gelmedi ama konu başlığını okuyunca 9 Aydır deneyen biri olarak içim kıpır kıpır oldu nedensiz bir şekilde. Bebek yerleşirken filan deyince yni alakasız oldu ben yazmam ana yazmak istedim Allah gönlünüze göre versin insallah

Ayy hadi inşallah yaa ... Sizinde tez zamanda bebisiniz olur inşallah

Benim yumurtlamadan 6-7 gün sonra falandı aşırı kasık ağrım oldu ama aşırı. Gazla karıştı acile gittim hatta saatlerce sürünce. Dr kist var dedi adetim bitsin gel dedi. Adet zamanım geldi iki gündür sadece açık kahve rengi akıntı var leke seklinde cözülmüyo. Bunlar başıma ilk kez geliyor gerçekten kasıklarımda o ağrıdan sonrada hep huzursuzluk oldu. Bilmiyorum neden..

Belki dahanonce hanile kalmıssındır illa. O ilişkiden olcak diye bişe degilki belki 2 hafta once girdigin ilişkiden
Sadece 1 hafta korunmadım oda yumurtlama dönemindeydi sonra zaten istanbula kız kardeşimin yanına gitmiştim öncesinde hiç korunmasız ilişkimiz olmadı.

2 hamileliğimde de adet gecikmemden önce hiçbir ağrım olmadı sadece adete yakın zamanda gaz ve akıntı artışım olmuştu ağrılar vs en erken adet zamanında olabilir ama illa o da olacak diye bişey yok

Test yaptınız mı peki ya da hastanede kan testi yaptilarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…