Gebeliğe Hazırlık Bebek yerleşirken ağrı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Karamela_

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
82
43
18
35
Kizlar merhaba bir sorum olacak sizlere bebek yerleşirken bel ve kasık ağrısı çeken oldu mu yani iki gün önce bı deneme yaptık acaba bebiş mi yerleşiyor bende böyle ağrılar var yaşayan oldumu bu şekilde cevaplarsanız sevinirim

Evet boyle tatlı tatlı kasik agrilari oldu. Anliyorsun yani farkli bisi cunku. Yani daha once yasamadigin bir sey oldugu icin yerlesme oldugunu hissediyorsun.

Evet boyle tatlı tatlı kasik agrilari oldu. Anliyorsun yani farkli bisi cunku. Yani daha once yasamadigin bir sey oldugu icin yerlesme oldugunu hissediyorsun.
Psikolojik mi diyorum ama yok yani bildiğin kaşık ağrısı bel ağrısı farklı ama bir kere denedik hemen olur mu ki bebek

Peki döllenme esnasında bu ağrılar yaşanır mı
Malesef:) suan vucudun dollenmeden habersiz. Eger tuttuysa 5 gun sperm yumurta icerisnde dollenecek 5.gundn snra yumurta tuplerden rahime yolculuga cikacak. Ancak iliskiden 10 gun sonra kana karisacak

Akışına bırak spermin yumurtayı bulup döllenmesi 3 gün.. 1 hafta içinde de rahme yerleşmeye başlar toplam 10 günlük bir süreç.. döllenmeden sonra rahme yerleşirken ağrılar v batmalar olur.. bu şekilde düşünürsen olacağı varsa da stres hormonlarını etkiler olmaz.. akışına bırakmalısın

Aynen bekleyip göreceğiz denemeye devam teşekkür ederim

Peki tansiyon düşüklüğü yasanir mi döllenme sürecinde

Deneme? İlişki ise 2 3 günde olmaz tabiki ama 4 haftalık hamilelik var ise min. Böyle ağrılar normal

Aynı belirtiler devam ediyor bende göğüs agrisida eklendi iki hafta var bata bekliyorum

Bende de olmuştu hatta denedikten 3-4 gün sonra başladı ve 10 gün boyunca kasık ve bel ağrıları devam etti her gün adet oldum diyip tuvalete ped ile gidiyordum. Adetim 1 gün geçince test yaptım pozitif çıktı ama malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı.

Nasip olumlu düşünmek istiyorum şu süreçte. Sizede geçmiş olsun umarım tekrar hamile kalırsınız

Evet banada oldu cnm

Belki dahanonce hanile kalmıssındır illa. O ilişkiden olcak diye bişe degilki belki 2 hafta once girdigin ilişkiden

Belki dahanonce hanile kalmıssındır illa. O ilişkiden olcak diye bişe degilki belki 2 hafta once girdigin ilişkiden
Uzun süredir korunuyoduk bu ay 4 kez denedik bakalım sonuç ne olacak ama hala bu belirtileri yaşıyorum yani psikolojik değil eminim kizimdada kasık ağrım vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…