• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek yatağı ve nevresim sorunum yardım anneler

aynı sorun bende de var
ben chicco nn yatağını alacağım en az sallanan o geldi çünkü bana
70-100 boyutları hiç bişi bulamıyorum o boyutta
mothercare de uygun bişiler varmış bakacağım bir
yorgandan vaz geçtim kalın uyku tulumu aldım torba gibi olanlardan
üzerine battaniye örterim en fazla
bebeği fazla örtmemek gerek gece ani beşik ölüm sendromu nedenlerindne biri fazla sıcak tutmak bebeği uyurken
yattığı yer 21 derece olsun diyorlar yazın 24 falandı
ben de ankara dayım ben ağustos sonuna doğru doğum yapacağım kısmetse
fazla sarıp sarmalamayı düşünmüyorum

aynı sorun bende de var
ben chicco nn yatağını alacağım en az sallanan o geldi çünkü bana
70-100 boyutları hiç bişi bulamıyorum o boyutta
mothercare de uygun bişiler varmış bakacağım bir
yorgandan vaz geçtim kalın uyku tulumu aldım torba gibi olanlardan
üzerine battaniye örterim en fazla
bebeği fazla örtmemek gerek gece ani beşik ölüm sendromu nedenlerindne biri fazla sıcak tutmak bebeği uyurken
yattığı yer 21 derece olsun diyorlar yazın 24 falandı
ben de ankara dayım ben ağustos sonuna doğru doğum yapacağım kısmetse
fazla sarıp sarmalamayı düşünmüyorum

cnm chicconun en az sallanan yatagı derken ne demek ıstedın anlamadım? bu chıcconun guzel bı besıgı var lullaby modelı olablr ondan bahsedıosun heralde? o yatak cok kucuk ya bence. oldukca kalıtelı bişey kumaşı ozellıkle.ama cok kucuk boyutları ve ustundekı oyuncaklar 4 biyandan uzantılarla baglanmış yatagın ustunu tamamen kaplıyor bebeğe ulaşmak zor olmazmı onda yahu :26: ama cok kullanan ve memnun kalan var sende memnun kalırsın ısalla cnm. ben kraft calipso aldım bugun.bakalım işalla memnun kalırım.uyku tulumu olayını ıyı yapmışsın dedıgın gıbı fazla sarıp sarmalamayı bende dogru bulmuyorum.

aaa cok kullanışlı bişeye benzıyo bu. nerden aldın canım ınternettenmı? bebek magazalarında bulabılırmıyım acaba??

ben bu ilke bebenin mağazasından aldım ama internetten sipariş verebiliyosun sanırım, gerçekten çok işime yaradı tavsiye ederim

Back