bebek yapmaya karar vermeden önce neleri düşünmeliyiz?

E

EU3

Ziyaretçi
bugun hamıle bir arkadasımla otururken, dünyaya bebek getırmekten konu acıldı. bana hersey guzelde erken davrandık galıba maddı durumumuz pek ıyı değil dedi. bide eşiyle problemleri var belkı düzelır dıye hamıle kalmaya karar vermış. aklım karıstı dogrusu. arkadaslarım sızlere soruyorum hamıle kalmaya karar vermeden önce nelerı düşünmelıyız ılk öncelıkle. nelerı göz onunde bulundurmalıyız?

yanı ılk once psıkolojı cok onemlı mutlu bır aıle olması sart kavgasız dovussuz ondan sonra bırazcıkda maddıyat tamam bunlar varsa cocuk olur mutlu mesut yasar

ooo ole esıyle sorunları olacak bırde maddı acıdan zorda olacaklar olmaz olmamalı bence

saol mzmızcım. bende hamıle kalmayı düşünüyorum. benımde ılk düşündügüm suan kılolarım kurtulsam hemen hamıle kalacagım valla.kaydirigubbakcemile3 ama bu kılyla hamıle kalmayı ıstemıyorum

valla hastanesı bebek bezı yok maması psık kremı sudur budur bunlar maddı acıdan onemsenmeyecez seyler degıl baya mebla tutuyorrrr ondan zıyade bence evdekı psıkolojık durum cok daha onemlı eslerın durumu cok onemlı

saol mzmızcım. bende hamıle kalmayı düşünüyorum. benımde ılk düşündügüm suan kılolarım kurtulsam hemen hamıle kalacagım valla.kaydirigubbakcemile3 ama bu kılyla hamıle kalmayı ıstemıyorum

cokmu kılo var kı cnm bende bebek dusunuyorum calısmalar son surat devam etmekde :kedi: bende kıloluyum kılo cok degılse engel degıl kı benım 10 kılo fazlam varda:bbo:

bende öyle düşünüyorum. sorunlu bır ılışkıde nasıl cocuk saglıklı olabılır kı

75 kıloyum canım ben 65 olsam ııyi olcak

aman sende tek derdın hayyatta kılo olsun sen calısmalara basla bır mıde bulantısı cekmeye basla kılon gıder hele bırde bebek pesınde kosmaya basla kılo denen bırsey kalmaz kaydirigubbakcemile5

bence en önemlisi eşle aradaki uyum huzur ve mutluluk gerisi bi şekilde halloluyor bizzat sahidim en yakın arkadasım maddi olarak cok gelırlerı yok ama Allah rızkıyla verır derler ve dogru derlermıs hayal bıle edemeyecegı kadar bereketlı bı bebek oldu arkadasım cok mutlu yanı umarım sende oyle olursun canım

hihoyyyt bacım düşünemıyom valla 75 kılonun ustune 12 kılo koy 87...:bbo:

bugun hamıle bir arkadasımla otururken, dünyaya bebek getırmekten konu acıldı. bana hersey guzelde erken davrandık galıba maddı durumumuz pek ıyı değil dedi. bide eşiyle problemleri var belkı düzelır dıye hamıle kalmaya karar vermış. aklım karıstı dogrusu. arkadaslarım sızlere soruyorum hamıle kalmaya karar vermeden önce nelerı düşünmelıyız ılk öncelıkle. nelerı göz onunde bulundurmalıyız?

bence asla bir erkeğin düzelip eve bağlanması gibi durumlar için çocuk yapılmamalı böyle davranan kadınlara sinir oluyorum :eek:klava: kimse kusura bakmasın zorla güzellik olmayacağı gibi çocuklada olmaz :eek:lmaz: çocuk aşkın tohumudur :emir_bebek:

X