• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bebek yapiciiim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Kızlar selamlar
biz bebek yapmaya karar verdik yaşım 25.fakat bende yumurta tembelligi var malumunuz pko yani. ben bi ara düzenli adet oluyorum diye ve psikolojimi etkiliyor diye dogum kontrol hapını kullanmayı, bıraktım.kan uyuşmazlıgımızda var. yeni evliyim daha. şimdi doktora gideyim istiyorum gebelik öncesi .bi bakılsın istiyorum ters bi durumum var mi.? neye baktırmalı, ne demeli doktora .?:anne::p

Siz gidin Bi kadın doğuma çocuk düşünüyoruz diyin. Genel Bi muayaneye geldiğinizi söyleyin. Gerekeni yapar zaten doktor.

Kızlar selamlar
biz bebek yapmaya karar verdik yaşım 25.fakat bende yumurta tembelligi var malumunuz pko yani. ben bi ara düzenli adet oluyorum diye ve psikolojimi etkiliyor diye dogum kontrol hapını kullanmayı, bıraktım.kan uyuşmazlıgımızda var. yeni evliyim daha. şimdi doktora gideyim istiyorum gebelik öncesi .bi bakılsın istiyorum ters bi durumum var mi.? neye baktırmalı, ne demeli doktora .?:anne::p

Ayy annem sende de yok yok be kuzum bu arada hoşgeldin hayirlisi olsun diyelim yaşın güzel bende 25 yaşında hamile kaldım insallah en yakin zamanda seninde beybin olur ama kesknlikle detayli kontrol lazim sana canim

Back
X