Doğuma Hazırlık bebek yağı ve bebeklerimiz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayse38

canımın ta içisin sen:)
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
999
2
116
Kayseri
kızlar dün,yolu yakında tamamlayacak m.emirim için bebek yağı aldım ama kullanmakta tereddüt ediyorum bebek yağının bebekler için önemi hakkında bi bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

canım bebek yağı bebeğinin vücudunun kuru kalmaması için gerekli çünkü bebekler hızla büyüyor.Ayrıca yağı sürerken masaj yapman gerekiyor ki bebeğinin kan dolaşımı hızlansın..
önemli olan adi markalar kullanmaman.Ben sebamedi öneririm çevremdeki tüm dr.lar bebeklerine sebamedi kullanıyor.

canım saol paylaşımın için,bende dalin almıştım oda sebamed kadar iyidir umarım

kızlar dün,yolu yakında tamamlayacak m.emirim için bebek yağı aldım ama kullanmakta tereddüt ediyorum bebek yağının bebekler için önemi hakkında bi bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

canım ben her banyodan sonra bebişime masaj yaparak bebe yağı sürerim. hem cildi nemleniyor hemde masaj etkisiyle güzel bir uyku çekiyor. paylaştığımız en mutlu dakikalardan biride bu heryerine dokunarak sevmeme bayılıyor kerata. bundan önce dalin kullandım ve koca şişe bitti. şidi jhonson bebe denedim. buda çok güzel teni yumuşacık. bebişinle sana mutluluklar.a.s.

jhonson baby aldım herşeyini her banyo sonrası yağlamam rağmen ayak bilekleri filan çatlak çtlaktı
doktorumuza söyledim her banyo sonrası yağlıyorum dedim yine böyle günde 2 kere yağla dedi kim hülya hanım pişik kremi yerine zeytin yağı kullanmamı söylemişti yani bebe yağında bi mahsur görmedi kendisi

canım ben sebamed aldım.ilk bir kaç ay özellikle sebamed kullanmalı.

dalını tavsıye etmıyorum ya sebamed chicco nivea almanı tavsiye ederim ben nivea aldım bakalım alerji falan olmazsa sebamed alıcam hemen

Özellikle banyo sonrası rahat uyuması için bebek yağını kesinlikle ihmal etmemeni tavsiye ederim. Uygulayacağın masaj bebişin vücudunun iyi bir şekilde rahatlamasına ve gevşemesine yardımcı olucaktır.Aynı zamandada yağın içeriğindeki özler bebeğin cildini beslicektir. Ben oğluma Avalonun banyo sonrası rahatlatıcı masaj yağını kullanıyorum. Yağın içersinde soya fasulyesinden elde edilen glisin soya yağı cildi nemlendirirken diğer bir içeriği olan badem yağı cildinin yumuşamasını sağlıyor.En son içeriği ise bitkilerden elde edilen E vitamini oğluşumun kan dolaşımını hızlandırıyor ve rahatlamasını sağlıyor. ıçeriğinde hiçbir zararlı kimyasal madde ve katkı maddesi yok. Ben çok memnunum size de tavsiye ederim..a.s.

İlk doğduğu zamanlar doktoru, banyo yaptırmadığınız zamanlar
bebek yağıyla güzelce yağlayın demişti. Biz hep Sebamed kullanmıştık. Sonra Chiccoya
geçtik. Artık vücuduna sürmüyorum banyo suyuna 1-2 damla katıyorum.

ben mustela alacaktım
ama seba med aldım

Son düzenleme:
Arzu Hanım,
Avalonun bebek ürünleri olduğunu bilmiyordum. Nerden aldınız acaba? Ben şu an hamile serisindeki ürünleri kullanıyorum. Bebeğim için alışverişe çıkıcaktım bu aralar.. Nerden bulabileceğimi yazarsanız sevinirim. Benim aldığım mağazada sadece hamile ürünleri vardı.

Yasemin Hanım merhaba,
Nete girmeye vaktim olmadı o yüzden size biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın. ıstnabulda ne taraftasınız acaba? Etilerde organik bahçem mağazası var Akatlarda da Serente. Bu mağazalar %100 doğal ve sertifikalı organik ürün satıyorlar. Avalonun ürünlerini ordan bulabilirsin. Eğer uzak kalıyorsa internettende sipariş verebilirsin. ınternet içinde ekoorganik´i tavsiye ediyorum, siparişini hiç bekletmiyorlar ertesi gün elinde. Umarım yardımcı olabilmişimdir!!
Sevgilera.s.

ben de jhonson baby nin bebek yağını aldım inşallah memnun kalırım kızlar CADIARZU

Ben dermokozmetik markaların ürünlerini kullanmıyorum..Çünki içeriklerinde bir sürü zararlı petrol türevi hammaddeler kullanılıyor. O yüzden herzaman herşeyin en doğalını ve sağlıklısını kullanıyorum. Ürünleri almadan önce lütfen içerik listelerini dikkatlice inceleyin. Piyasada bulunan birçok ürün özellikle bebişlerimizin sağlığı açısından çok zararlı.

ben de ilk önce dalin aldımm kuzumaa soraa yazanları okudukçaa gittim bi de sebamed aldım önce sebameti kullanıırım kızımaa sebamedin diğeer ürünlerini de aldım pişik kremi şampuanı falan onlarda iyidir dimi kızlar vallaa ben hepsini dalin almışştımm ama sizin yazdıklarınızdan sora gittim hepsini sebamed aldımm valla:)

Arzu Hanım, maalesef yolum o taraflara bir türlü düşmedi ama muhakkak gideceğim çünki çok taze organik sebzeleri, meyveleri ve şarküterileri varmış. Geçenlerde beylikdüzüne gittim oradaki ekolojik mağazalarda da buldum Avalon ürünlerini; hatta internetten araştırdım çok fazla yerde yaygın olarak satılıyor. Ürünlerden de gayet memnunum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…