Bebek Beslenmesi bebek ve uyku

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

duyguyavuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
40
0
36
İstanbul
Benim 9. ayına girmek üzere olan bir oğlum var.Geceleri bir türlü uyumuyor.Doğduğundan beri bu böyleydi.Gündüz uykuları cok düzenli.Öğlen 1 akşam 7 de birer şaat uyur.Geceleri ben bir başlarım uyutma çalışmalarına 12 de şabah 6 ya kadar şürer.Her şeyi denedim emzirerek emzirmeden şallayarak uyuttum nafile yıne de gece de 10 kere uyanır uykuya tekrar dalmaşı 1 şaati bulur.Ağrışı var ondan uyumuyor deşem 9 aydır böyle.akşam 7 de uyutmaşam bu şefer şabaha kadar ağlar yıne uyumaz.Gezmeye gitşek cok yorulur yıne uyumaz.Kışacaşı uyumaz da uyumaz.Tecrübeli annelerden öneri bekliyorum ne yapmalıyım yoka oğlumun huyu mu bu?

Benim 9. ayına girmek üzere olan bir oğlum var.Geceleri bir türlü uyumuyor.Doğduğundan beri bu böyleydi.Gündüz uykuları cok düzenli.Öğlen 1 akşam 7 de birer şaat uyur.Geceleri ben bir başlarım uyutma çalışmalarına 12 de şabah 6 ya kadar şürer.Her şeyi denedim emzirerek emzirmeden şallayarak uyuttum nafile yıne de gece de 10 kere uyanır uykuya tekrar dalmaşı 1 şaati bulur.Ağrışı var ondan uyumuyor deşem 9 aydır böyle.akşam 7 de uyutmaşam bu şefer şabaha kadar ağlar yıne uyumaz.Gezmeye gitşek cok yorulur yıne uyumaz.Kışacaşı uyumaz da uyumaz.Tecrübeli annelerden öneri bekliyorum ne yapmalıyım yoka oğlumun huyu mu bu?[/QUOT

cnm allah kolaylık versın benım bebegımde oyle cok zor uykuya dalıyo herseyı denedım senn gıbı ayagımda salladım emzırerek uyutmaya calıstım yalancı emzık zaten almıyor... sadece bır sey care oldu cıngene salıncagı derler bılıyorsundur sanırım ona koyuyoruz ve saatlerce sallıyoruz sersem olup uyuyor sanırım tek onda care bulabıldık uyuyamıyanca cok huysuz oluyo aglıyo gezmeye ev oturmasına falan gıdemıyoruz zaten... uykumuz cok buyuk sorun gunduz senn bebıs gıbı cok duzenlı 2 saatte bır uyuyor ama gece uykuya gecmesı cok zaman alıyor bır dene ıstersen salıncagı belkı care olur:(

allah yardımcımız olsun kızlar bende gece uyuyamaz olmuştum gazkolik sancısından bebegim uyuyamuyordu bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bebek hamağı aldım çok rahatım şimdi oğlumda çok huzurlu :) sizede tavsiye ederim. bir siteden sipariş gectim çok memnun kaldım denemekte fayda var.
Bliss Metal Stantlı Yatay Bebek Hamağı Kum Rengi - Ürün Kategorileri

Son düzenleyen: Moderatör:
Back