• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebek ve Klima!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yusufun_annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
499
3
0
46
Kocaeli
Arkadaşlar arabada sıcaktan patlamak pahasına yusufla beraberken klima çalıştırmıyorum.

Zaten hemen terliyor malum birde klimanın suni havasından hasta olmasın diye.
Ama böylede olmuyor ki,tek taraflı cam açıyorum yetmiyor.

Klimalı ortamda bebek konusunu nettede araştırdım ama sizede fikir sorayım.
Siz çalıştırıyor musunuz?
Evde ve özellikle arabada?

bende bu konuda tereddütlüydüm doktora danıştım , arabada ve evde direk bebeğe gelmeyecek şekilde 24 dereceden düşük olmayacak şekilde açmanın sakıncası yok dedi. zaten doktor muayenehanesinde de klima açıyor..

dr muayenehanelerinde, hastanelerde, kısacası bebekle gidilen heryerde klima var artık. Direkt gelmemesine dikkat ederek evde de, arabada da açıyorum

dr.um cam açmanın daha tehlikeli olduğunu söyledi.klima açabilirsin ama 22 dereceden düşük olmayacak dedi. birde arabada açıyorsan direk gelmeyecek ve gene çok soğuk ayarda olmayacak.bebeğin terlemesi üşümesinden daha çabuk hasta yapıyormuş.benim evim klima açmazsam 30 derece çatı katındayız çünkü.kilmayı 25 dereceye ayarladım.ve yukarı üflüyor.

elbette açıyoruz. hatta açmadığımızda bebeğimiz çok huzursuz oluyor. doktorumuzda klimanın zarar vermeyeceğini söyledi.

Back