- 25 Ağustos 2019
- 61.375
- 115.089
- 698
- 31
Maşallah guzumm iyi ettin tabi ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah guzumm iyi ettin tabi ya![]()
DuygulandımMadammor @-C-A-N-A-N- @Balkiz94
sweetgirlcandy @zzekta1 @newnew
Gizemm0 @Gugubi @Cirius @Lamiyaa @karaca3443 K kdv @diaymonds @hoppala @-Murphy
Vitaminler
Elsa355
@pinkbuyu
kızlarrr varsa birileri daha ekleyebilirsiniz aklıma gelenleri yazdım anca yazamadıklarım lütfenaffedin
Eki Görüntüle 2943701
Yaaa nedemek canımm olurmu öyle şeyDuygulandımbeni etiketlemen cok güzel kuzum çok hoşuma gitti
![]()
Selam olsun bee canısıTopiğin hayırlı olsun kuzum bende burdayım inşallah 8+6 dan selamlar olsun![]()
Kesinlikle canım buldukça atarım buraya her bilgi lazım bize kuzumYaaa nedemek canımm olurmu öyle şey
Selam olsun bee canısıtakibe all paylaşırız bolbol sizlerde çekinmeyin atın gördüklerinizi bilmemize faydamız olur
![]()
Bende açıktan okuyordum bu sene harç yatırmayı unuttumVaayyy be demek sende cocuk gelişimi okudun ben gibi![]()
Canımm duygulandırdın beniMadammor @-C-A-N-A-N- @Balkiz94
sweetgirlcandy @zzekta1 @newnew
Gizemm0 @Gugubi @Cirius @Lamiyaa @karaca3443 K kdv @diaymonds @hoppala @-Murphy
Vitaminler
Elsa355
@pinkbuyu
kızlarrr varsa birileri daha ekleyebilirsiniz aklıma gelenleri yazdım anca yazamadıklarım lütfenaffedin
Eki Görüntüle 2943701
Hadi yaa ama olsun be canim vardır bir hayırBende açıktan okuyordum bu sene harç yatırmayı unuttum![]()
Aynen inşallahHadi yaa ama olsun be canim vardır bir hayırArtık bebiş doğunca devam sweetimm
![]()
Canım beniimm operum seniiiCanımm duygulandırdın beniçok iyi oldu takipteyim artık burayı da
![]()
EvetttKesinlikle canım buldukça atarım buraya her bilgi lazım bize kuzum![]()
Ne kadar güzel düşünmüşsün canim hemmennn takipteyim![]()
Aaa bi at bakıyim belki doğru oolur olmazsa ben kızları etiketlerim görürlerSelamlar9+6 dan
cinsiyet tahmini yapan var mı canlar
![]()