Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok iyi canım bende takipteyimMadammor @-C-A-N-A-N-
Balkiz94
sweetgirlcandy
Zekta1 @newnew @Gizemm0 @Gugubi
Cirius @Lamiyaa
karaca3443 @kdv
diaymonds @hoppala M -Murphy @Vitaminler @Elsa355
@pinkbuyu
kızlarrr varsa birileri daha ekleyebilirsiniz aklıma gelenleri yazdım anca yazamadıklarım lütfenaffedin
Eki Görüntüle 2943701
Ooo hayırlı olsun takipteyimMadammor @-C-A-N-A-N-
Balkiz94
sweetgirlcandy
Cirius @Lamiyaa
karaca3443 @kdv
@pinkbuyu
kızlarrr varsa birileri daha ekleyebilirsiniz aklıma gelenleri yazdım anca yazamadıklarım lütfenaffedin
Eki Görüntüle 2943701
Canum teşekkür ederimm doğurduktan sonra her gelişmelerde hep burda konuşuruz paylaşırızCok iyi canım bende takipteyim![]()
Çok oldu açalı kuzum öyle atıyordum herkes rastgele görür girer bakar düşündüm hep baktım bizim kızlar artık beraberizz
CanımsınnnnnnOoo hayırlı olsun takipteyim![]()
Teşekkür ederiim canım beniimmBende takipteyim![]()
Canımmm hep vardı duruyordu bugünlere kısmetmiş demekki artık bi anlamı olduKuzum ne güzel düşünmüşsün![]()
Teşekkür ederiim kuzumm
Oyyy yaradana gurbaaannMadammor @-C-A-N-A-N-
Balkiz94
sweetgirlcandy
Cirius @Lamiyaa
karaca3443 @kdv
@pinkbuyu
Eki Görüntüle 2943701
AsgummmOyyy yaradana gurbaaann![]()
Vaayyy be demek sende cocuk gelişimi okudun ben gibiAsgummm![]()
Evett kuzuşumm okudum sendemi öyleydin bak hiç konuşmadık bunuVaayyy be demek sende cocuk gelişimi okudun ben gibi![]()
Evet bende cocuk gelisimi mezunuyum cok oldu mezun olali amaEvett kuzuşumm okudum sendemi öyleydin bak hiç konuşmadık bunu![]()
Ben de açıktan okudum kuzum daha 4 ay oldu mezun olalıEvet bende cocuk gelisimi mezunuyum cok oldu mezun olali ama![]()
Maşallah guzumm iyi ettin tabi yaBen de açıktan okudum kuzum daha 4 ay oldu mezun olalısonunda bitti şükür biara dondurdum biara açtım ensonda online derste hepsini verdim